Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Cwize B.V.

Grip, controle en inzicht leiden tot een optimale samenwerking in de credit management keten. Cwize ontzorgt alle ketenpartners in collections management met plug & play business intelligence oplossingen. Stuurinformatie ontwikkeld voor en door opdrachtgevers en incassorelaties.

Cwize is een ambitieus bedrijf met een schat aan credit management ervaring. In onze visie is business intelligence (BI) niet het doel, maar slechts het middel. Wij zijn niet uw standaard BI leverancier, maar de specialist met 100% focus op collections management.
Door onze expertise op het gebied van software, minnelijke en gerechtelijke incasso begrijpt Cwize de problematiek en ontwikkelingen in uw branche. U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, dat hebben wij samen met onze klanten al gedaan.


http://www.cwize.nl
info@cwize.nl

Newtonbaan 1
3439 NK Nieuwegein
Tel. 030-6084488

Gepubliceerden kennisartikelen

Cwize nu ook Duitsland

Cwize is het enige onafhankelijke rapportage- en benchmarkplatform in Nederland. Steeds meer incasso- en deurwaardersdossiers van opdrachtgevers worde...

Klant aan het woord – ING Bank

“HET JUISTE MIDDEL OP HET JUISTE MOMENT VOOR DE JUISTE KLANT.” ING Bank is een van de grootste hypotheek- en kredietverstrekkers van ons land. De afd...

1 2
© 2017 VCMB Maatwerk software door Way2Web

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...