Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Roundtable “Cybersecurity binnen het Creditmanagement”

Donderdag 26 maart 2020 organiseert VCMB voor haar leden een Roundtable met het onderwerp “Cybersecurity”.

In toenemende mate ondervindt onze industrie hinder van cybercriminaliteit. De inspanningen van criminelen zijn immers lucratief en het is voor kwaadwillende steeds eenvoudiger geworden om digitale overlast te veroorzaken.

Hacker Barry van Kampen van The S-Unit wil daar graag met jullie van gedachten van wisselen, ervaringen en eventuele oplossingen bespreken.

Wie is Barry van Kampen:

Barry “fish” van Kampen is ethisch hacker en vanuit zijn rol is hij betrokken bij diverse adviesvraagstukken voor verschillende organisaties in Nederland en daarbuiten. De insteek van Barry is om vanuit een offensieve security-aanpak de wereld te verbeteren. Hij vervult hier de rol van adviseur en coach voor diverse middelgrote en corporate bedrijven organisaties als professional bij The S-Unit. Barry is onderdeel van de Hack in the Box HITB Core crew en hij spreekt regelmatig op congressen en evenementen. Naast deze rollen is hij actief binnen de internationale hacker(spaces)-gemeenschap en is hij mede-oprichter van Randomdata, de hackerspace in Utrecht en stimuleert hij kinderen ethisch te leren hacken vanuit Hack in The Class.

Hack to the future

Cyber is hot! Afgelopen maanden waren druk met o.a. Citrix aanvallen in de hele wereld en Ransomware bij de Universiteit Maastricht. Het onderwerp staat al erg lang op de agenda maar wat verandert er nou werkelijk aan onze denk- en werkwijze? Draaiend in rondjes en het wiel steeds opnieuw uitvinden is vaak het resultaat. Verdiepen in cyber risico’s en security kost tijd en het aantal meters dat we maken, is beperkt. Het verruimen van inzicht is één van de uitdagingen, maar hoe ga je over tot het implementeren van de juiste aanpak? Hoe zorg je voor bewustzijn binnen je organisatie op het juiste, niet technische, niveau? Hoe kunnen we security meer analoog maken voor onze collega’s en klanten? Ooit gedacht over hoelang je een aanval kan tegenhouden en wat 50 tinten grijs te maken hebben met security?

Kleine impressie van Barry https://www.youtube.com/watch?v=xspNzumRq98

Programma:

15.00 uur: Ontvangst

15.30 uur: Introductie Bierens Advocaten

15.45 uur: Presentatie Barry van Kampen – The S-Unit

16.45 uur: Discussie

17.15 uur: Borrel

Deze Roundtable zal gehost worden door Bierens Advocaten op een prachtige locatie in Veghel en absoluut de moeite waard om naar toe te komen!

Locatie:

Bierens Advocaten

Zuidkade 6

5462 CD Veghel

Schrijf jezelf, je collega’s of een zakelijke relatie in via de VCMB-site https://www.vcmb.nl/evenement/roundtable-cyber-security/ of stuur een e-mail aan Ingrid@vcmb.nl.

Iedereen die hier mee te maken heeft of hinder hiervan ondervindt is van harte welkom om aan te schuiven.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...