Hans Pragt van FinChamps aan het woord over VCMB

 

Wow, wat is de VCMB gegroeid! Als je, na een afwezigheid van een jaar of 6 door onze fusie met Onguard, dan weer als nieuw lid binnen stapt bij de VCMB is het erg mooi te zien hoe de organisatie is gegroeid in ledental én in professionaliteit.

Met Credit Tools zijn we vanaf dag 1 lid geweest en ik ben nog steeds trots te kunnen zeggen dat we het huidige logo (de in elkaar grijpende handen als symbool voor de onderlinge samenwerking) en de allereerste website hebben mogen ontwerpen.

Maar dat was 18 jaar geleden. Nu staat er een organisatie waar vrijwel alle belangrijke spelers in de credit management markt vertegenwoordigt zijn, een organisatie die meepraat in Den Haag en een organisatie met een fraai hoofdkantoor en prima secretariaat.

Met FinChamps gaan we ons best doen om ook nu weer ons steentje bij te dragen aan het succes van de VCMB en aan het altijd spannende vakgebied van het credit management. Ons aandachtsgebied ligt natuurlijk weer bij de ontwikkeling van software, en dan met name voor bijzonder beheer, incasso en advocatuur.

Niet alleen door de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van automatisering zoals robotisering, API’s, AI (Chat GPT!) etc., maar zeker ook door de maatschappelijke ontwikkelingen (sociaal incasseren) en door overheidsingrijpen (WKI) blijft dit een uiterst dynamisch werkterrein waarin de komende jaren nog veel dingen gaan gebeuren.

Collega’s, het is fijn er weer bij te zijn!

Met dank aan Hans Pragt van FinChamps