Handelsinformatie & Software

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen. In deze groep treft u een tweetal soorten bedrijven aan:

Leveranciers van handelsinformatie

De bedrijven uit deze sector hebben als doelstelling, het leveren van vitale informatie in vorm van data over Nederlandse en internationale bedrijven. Hiermee kunt u beslissingen nemen die helpen het risico voor nieuwe en bestaande debiteuren te minimaliseren. Dit gebaseerd op data uit verschillende bronnen die door de leveranciers op een makkelijke maar toch diepgaande manier zijn weergegeven, bijvoorbeeld in begrijpelijke ratings. Grondslag voor de diverse ratings voor de risico inschatting zijn bijvoorbeeld betaalervaringen en performante scorecards. Meer weten over de inhoud van scorecards en ratings, neem gerust contact op met een van de leveranciers.

Leveranciers van software

De leveranciers van software maken het mogelijk om op gestructureerde manier debiteurenbeheer uit te voeren en leveren hierbij veelal SaaS oplossingen. De software helpt om eenvoudige manuele taken te automatiseren en te digitaliseren zodat u uiteindelijk meer tijd hebt om focus te leggen op het opbouwen van duurzame relaties. De geboden software fungeert veelal als centraal punt tussen meerdere afdelingen en processen. Dit zowel intern als extern, denk hierbij aan de verkoopafdeling, intern, of een incassobureau, extern. Benieuwd hoe u repetitieve processen kunt automatiseren, neem dan contact op met een van de leveranciers in de software.

Lid worden?

Bent u een bedrijf of organisatie met zwaartepunt het ontplooien van (financiële) credit management activiteiten? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een lidmaatschap bij het VCMB. Wij kijken uit naar uw interesse!

Contactformulier

Indien u graag meer informatie over het VCMB wilt ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.