Detachering & Consultancy

In deze brede categorie treft u bedrijven aan uit verschillende credit management ondersteunende takken.

Consultancy

Wilt u credit management verder professionaliseren, dan is het goed om een keer met een adviserend bedrijf te overleggen. Zij kennen het vak en kunnen u adviseren hoe u het debiteurenbeheer of risico management anders of beter kunt inrichten. Denk hier aan het uitschrijven van het krediet beleid tot aan helpen met uitwerken van rapportages en/of (interne) risico indicatoren. Alles wat u nodig hebt om uw credit management verder te professionaliseren.

Trainingen & Opleidingen

Stilstand is achteruitgang. Het is dus goed om periodiek kennis bij te spijkeren. Hierbij helpen de bedrijven in deze categorie graag. Zij bieden generieke of maatwerk trainingen aan op het gebied van credit management. Benieuwd naar hoe zij u kunnen verder helpen met trainingen, bekijk dan gerust het profiel van de aanbieders.

BPO – Business Process Outsourcing

Indien u liever het hele credit management uitbesteed dan is BPO een goede oplossing. Niet alleen kunnen de credit management of debiteurenbeheer processen uitbesteed worden, ook de facturatie of verwerking van de betalingen kan door een externe partner worden overgenomen. Voordeel is dat u geen omkijken naar personeelskosten hebt en u facturen toch professioneel worden opgemaakt, verstuurd, geïncasseerd en geboekt.

Detachering / Werving en Selectie

Bedrijven in de detachering en/of werving & selectie helpen u om credit managers of andere hieraan gerelateerde posities in te vullen. Dit kan tijdelijk via detachering/interim. Ook permanent via de hulp in een werving & selectie procedure. De leden in deze categorie hebben kennis van de markt en kunnen veelal snel schakelen vanuit hun uitgebreid netwerk aan professionals.

Lid worden?

Bent u een bedrijf of organisatie met zwaartepunt het ontplooien van (financiële) credit management activiteiten? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een lidmaatschap bij het VCMB. Wij kijken uit naar uw interesse!

Contactformulier

Indien u graag meer informatie over het VCMB wilt ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.