Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Automotive Breakfast Club – Digitalisering binnen de Automotive markt georganiseerd door Onguard

Op 3 maart 2020 organiseert Onguard de Automotive Breakfast Club, een ontbijtsessie met als thema ‘Hoe zorg je voor financiële stabiliteit binnen de sector die het meest in beweging is: automotive’.

Tijdens deze sessie ga je met financiële, IT en innovatie professionals uit de automotive sector in gesprek over dit thema.

Trends en ontwikkelingen als EASCY, afspraken over het klimaat en het mobiliteitsgedrag van mensen hebben impact op de automotive sector. Ook spelen digitalisering en de verregaande personalisatie van klantcommunicatie een grote rol. Welke impact hebben deze veranderende omstandigheden op het gedrag van klanten? Hoe blijf je je als organisatie onderscheiden wanneer de verschillen steeds kleiner worden. Hoe houd je grip op het betaalgedrag van klanten? Tijdens deze informele ontbijtsessie in Utrecht bespreken we de trends en hoe het digitaal transformeren van het financiële proces kan bijdragen aan meer klantinzicht, een duurzame klantrelatie en tegelijkertijd een hogere cashflow?

Lees ook onze whitepaper Order to cash en credit management binnen automotive en onze blog omtrent ‘Klanttevredenheid hoog houden binnen automotive? Zorg voor een optimaal order-to-cash proces’

Praat mee en schrijf je in!

Programma

08.00 – 08.30 uur inloop en ontbijtbuffet
08.30 – 10.00 uur introductie & gesprek
10.00 – 10.30 uur naar behoefte koffie en napraten

Locatie
Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Gratis aanmelden kan via deze link: Schrijf je in

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op via marketing@onguard.com of bel 088 – 256 66 66 en vraag naar Nicole Xavier.

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...