Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Credit Expo 2017

Hét event voor de Nederlandse credit- managementsector

Op Credit Expo presenteren toonaangevende bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van creditmanagement in de breedste zin van het woord. De volgende marktsegmenten zijn aanwezig:
• Creditmanagement software • E-invoicing software • Payment Service Providers • Dataleveranciers B2C en B2B • Software voor Big Data analyses • Kredietverzekeraars • Factoringbedrijven • Opleidingsinstituten • Detacheringbureaus • Deurwaarderskantoren • Incassobureaus

Presentaties

Als deelnemer heeft u de mogelijkheid om maximaal één presentatie van 45 minuten te verzorgen. Het geven van een presentatie is een uitstekende methode om in korte tijd met een groot aantal prospects in contact te komen. Van belang is dat u een actueel onderwerp behandelt waarmee de toegevoegde waarde van producten en/of diensten inhoudelijk onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast adviseren wij om zelf relaties uit te nodigen voor het bijwonen van uw presentatie.

Credit Expo

Credit Expo is Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de creditmanagementsector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminar programma. Daar mee biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management. Credit Expo wordt jaarlijks door ruim 1.500 creditmanagement professionals bezocht.

Credit Expo 2017 staat geheel in het teken van het thema “creditmanagement in de digitaliserende economie”.

Creditmanagement in de digitaliserende economie

De digitalisering van het vakgebied creditmanagement is in een stroomversnelling gekomen. Technologische ontwikkelingen op het gebied van Social, Mobile, Analytics en Cloud dringen dieper verder door in alle geledingen van het vakgebied. De creditmanager transformeert tot een data-architect die ervoor moet zorgen dat de juiste data via diverse kanalen 24/7 beschikbaar is. Zowel intern als extern. Dit stelt organisaties voor grote uitdagingen. In welke technologie moet worden geïnvesteerd? Wat levert dat op? Zal de creditmanager door IT geleidelijk aan verdwijnen? Hoe zorgen we ervoor dat menselijke maat niet uit het oog wordt verloren? In diverse sessies worden bezoekers geïnspireerd om de juiste een balans te vinden tussen mensen, processen en systemen binnen het creditmanagement van morgen.

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...