Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Credit Summer event

Deze zomer vindt weer hét event voor professionals in de creditmanagement sector plaats. In samenwerking met Dun & Bradstreet organiseren wij op donderdag 15 juni het Credit Summer Event, met als thema ‘The Future of Credit Management & Business Innovation’. U bent van harte uitgenodigd!

Tijdens de tweede editie van het Credit Summer Event presenteren wij u een inspirerend programma dat relevant is voor u als financial professional. Zo zal TEDx en keynote speaker Jef Staes op geheel eigen wijze zijn visie delen op business innovatie. Vervolgens zullen diverse sprekers u verfrissende inzichten geven op het gebied van credit management, internationaal betalingsgedrag en de opkomst van nieuwe data en technieken.

Namens Bierens zal cultureel antropoloog Jitske Kramer haar kennis delen over cultuurverschillen in de internationale zakenwereld. Daarnaast legt zij uit hoe u deze kennis kunt inzetten om ervoor te zorgen dat buitenlandse debiteuren beter betalen. Hieronder vindt u het volledige programma.

Programma

Tent Bibliotheek
13.00 Ontvangst
13.30 Welkomswoord
13.45 Jef Staes, keynote speaker
14.50 Lezing Dun & Bradstreet 1 op 1 sessies
15.35 Pauze
16.00 Lezing Jitske Kramer, cultureel antropoloog 1 op 1 sessies
16.50 Lezing Exact 1 op 1 sessies
17.35 Netwerkborrel en BBQ
19.30 Einde Credit Summer Event

1 op 1 sessies

Daarnaast heeft u tijdens het Credit Summer Event de mogelijkheid om geheel vrijblijvend uw vragen te stellen op het gebied van algemene voorwaarden en contracteren, internationaal zakendoen & incasseren en faillissementen. Onze specialisten zullen u dan voorzien van persoonlijk advies, toegespitst op uw specifieke bedrijfssituatie.

Sfeerimpressie

De middag wordt afgesloten met een zomerse barbecue waarbij u de gelegenheid heeft om te netwerken. Bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van het voorgaande jaar? U kunt hier de video bekijken.

AANMELDEN

Contact
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Nicole Bellinga via telefoonnummer 0413 -311777 of via events@bierensgroup.com.

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...