Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

CREDIT SUMMER EVENT 2021
DIGITAL EDITION

Hét jaarlijkse kennisevent voor de credit professional

Terugkomen doen we sterker dan ooit! U bent van harte welkom bij de online editie van het Credit Summer Event voor creditmanagers, financiële managers en financiële professionals in de Benelux.

Dit jaar is ons thema T-Shaped creditmanagement. Vanuit non-commerciële content bieden we frisse invalshoeken op nieuwe disciplines aan. Zo nemen we u mee, van een macro economische forecast & actueel beurscommentaar, tot aan concrete tips over cultureel creditmanagement.

Save the date!

Save the date Het Credit Summer Event vindt plaats op donderdag 17 juni van 10.30 uur – 16.00 uur. De nieuwe opzet geeft u alle flexibiliteit. Voel u vrij om sessies bij te wonen waar u zin in heeft. U bent van harte welkom.

Het programma is zo goed als rond en via deze website kunt u de laatste aankondigingen in de gaten houden. Tijdens het Credit Summer Event zal Peter De Keyzer zijn opwachting maken tijdens het event. De voormalig hoofdeconoom van BNP Paribas is een bekende opiniemaker in de Belgische media. Peter zal een scherpe macro-economische forecast geven. We kijken uit naar zijn inzichten over onzekerheid van de Corona-crisis voor creditmanagers.

Gevarieërd programma

Tijdens het Credit Summer Event zullen er een aantal plenaire sessies plaatsvinden, daarnaast worden er ook diverse parellelsessies gegeven op het gebied van technologie en soft skills. Hiervoor hebben we zeer uiteenlopende sprekers weten te strikken uit het creditmanagement. Met maar liefst tien expert-sprekers kunt u volop kennis opdoen op het gebied van technologische ontwikkelingen en interpersoonlijke vaardigheden die relevant zijn voor u als creditmanager of financial professional!

Op de website van het Credit Summer Event vindt u meer informatie over het programma en de sprekers.

Kennisdeling staat centraal

Het Credit Summer Event is het grootste noncommerciële event in de creditmanagementindustrie. Het delen van kennis staat tijdens dit event centraal. U vindt hier dan ook geen commerciële of gesponsorde sessies, maar alleen neutrale content waarmee we u willen informeren en inspireren in uw vakgebied.

Een jaarlijks hoogtepunt is de paneldiscussie waarbij top creditmanagers uit Nederland en België met elkaar in discussie gaan over hoe zij T shaped vaardigheden aan het ontwikkelen zijn. Bovendien is het zeer interessant om van de panelleden te leren welke specifieke competenties steeds belangrijker worden.

Inschrijven

Voor dit online event hebben wij beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Claim snel uw plaats en zorg dat u erbij bent!

Inschrijven 1-op-1 sessies

Ook dit jaar hebben we weer 1-op-1 sessies met specialisten. Via dit formulier kunt u aangeven over welke onderwerpen u graag een 1-op-1 sessie zou willen. Wij koppelen u dan aan een advocaat die gespecialiseerd is in dit onderwerp. Uiteraard is het mogelijk om meerdere sessies aan te vinken.

www.creditsummerevent.eu

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...