Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Jaarcongres Credit Management 2016

Bezoek het Jaarcongres Credit Management 2016

Ontmoet de top in Credit Management tijdens het Jaarcongres Credit Management op donderdag 7 april in De Langgoederij te Bunnik. Het congres staat in het teken van netwerken, uitdagingen bespreken en uitgedaagd worden rondom het thema ‘Time to take a Risk’. Een perfecte gelegenheid om uw collega’s te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen die u helpt bij het optimaliseren en realiseren van een succesvolle strategie.

Time to take a Risk

No guts, no glory. It is time to go on offense again! Na jaren van crisis en disruptie die organisaties hebben moeten doorstaan is het weer tijd om te ageren in plaats van te reageren. Er liggen enorme groeikansen voor het oprapen. Maar of het nu gaat om nieuwe markten veroveren door internationale expansie of transformatie van onze service modellen in de thuismarkt; lef is nodig. Zijn we in onze organisaties de afgelopen jaren te veel bezig geweest met het beperken en vermijden van risico’s? Moeten we niet meer ondernemerschap weer vooropstellen en meer risico’s nemen? Tijdens het Jaarcongres Credit Management bespreken we risk based performance management. Hoe kunnen we verantwoord meer risico’s nemen? We bespreken hoe een dialoog opgang gebracht kan worden binnen onze organisaties over de risk appetite en risk barring capaciteit van onze organisaties.

Credit Management at the edge

U gaat met uw peers in gesprek over de implicaties van bovenstaand voor uw rol. Wat betekent verantwoord meer risico’s nemen voor de credit manager? Hoe kunt u uw organisatie enablen te groeien door uw taak anders in te vullen in potentiële groeimarkten? Terwijl u wel een goede steward van uw kerntaak blijft. Wordt credit management te veel afgerekend op basis van hoe snel en volledig onze debiteuren betalen, zonder samenhang met de groei van onze klantenbasis? Zijn we met zijn allen te risico-avers of zit de risk appetite van de credit manager goed? Laat u inspireren tot credit management at the edge zonder de ‘cliff’ in te duiken.
Bent u of kent u een kandidaat voor de Credit Management Award 2016? Laat het ons weten.
Wilt u als partner betrokken zijn bij het congres? Bekijk alle mogelijkheden of neem contact op met Tim Bosman.
Bij deelname aan het congres ontvangen Accountants en Controllers tot 4 PE Uren. Lees meer.

Ontmoet de top in Credit Management

Tijdens onze Credit Management Community bijeenkomsten verwelkomen wij jarenlang top credit managers van onder andere de volgende organisaties: Shell, Randstad, Heineken, Philips, Unilever, AkzoNobel, Albron, Imtech, ING, Achmea, Ahold, Air France-KLM, ArizonaChemicals, BAM, Cofely, DHL, DSM, Eneco, Essent, FrieslandCampina, bol.com, Canon, GasTerra, Mediq, NS, KPN, LibertyGlobal, RELX, Nuon, Nutreco, PGGM, USGPeople, T-Mobile, TomTom, Vanderlande, VolkerWessels, Vopak, ProRail, Rabobank, Schiphol, HEMA, IBM en WoltersKluwer.

Heeft u vragen? Kunnen wij u van dienst zijn met advies? Neem gerust contact op met Melanie Donkers via 020 5788912.

Graag tot ziens op het Jaarcongres Credit Management op 7 april.

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...