Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

MKB Congres “Makkelijk is niet half zo leuk”

“Makkelijk is niet half zo leuk” Roland Kahn spreekt op het MKB Ondernemers Congres over veerkracht

Op donderdag 27 oktober 2016 wordt het MKB Ondernemers Congres georganiseerd, dit jaar met als thema ‘veerkracht’. Presentator Jort Kelder neemt ondernemers op zijn eigen uitgesproken wijze mee langs de verschillende keynote sprekers, zoals ras-ondernemer Roland Kahn.
Het congres in het Beatrixgebouw van de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot het grootste MKB-evenement van Nederland. De 2000 ondernemers doen op locatie kennis, inspiratie en ervaringen op, met 50 sprekers, 15 streams en 10 keynote sprekers.

Het MKB Ondernemers Congres pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenement biedt podium aan 60 sprekers uit binnen- en buitenland. Ondernemers kiezen zelf hun programma door een selectie te maken uit 50 break-out sessies zoals workshops, discussietafels, ondernemerstafels of State of Art Tech. De 15 streams, zoals Business Development 2020, Export, Online World, Financiering of Retail 4.0, vormen de onderwerpen van de break-out sessies, die ondernemers de kans geven om direct aan de slag te gaan of voordeel te behalen.

Roland Kahn is één van de keynote sprekers van het MKB Ondernemers Congres. Deze ondernemer heeft in Nederland zijn reputatie opgebouwd met het opzetten van de Cool Cat winkels, de succesvolle overname van Sapph en zijn recente aankoop van merknaam V&D. Tijdens het congres zal hij spreken over veerkracht en over hoe zijn bedrijf tegen de stroom in groeide.

Bestel Tickets

mkbcongres

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...