Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Nieuwjaarsreceptie VCMB

Donderdag 23 januari a.s. zal het Bestuur van VCMB samen met haar leden het glas heffen op een voorspoedig, succesvol maar vooral gezond 2020.

U bent van harte welkom vanaf 15.30 uur bij ons op kantoor aan de Computerweg 22 in Utrecht om onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te luiden.

 2020……een nieuw jaar van motiveren, inspireren en durven te doen!

Onder het mom “geen droom is onmogelijk, soms moet je het gewoon doen!”, hebben wij Manon Ossevoort uitgenodigd om haar inspirerende verhaal met ons te komen delen.

Wie is Manon Ossevoort

Manon zette het meest onmogelijke avonturenverhaal dat ze kon bedenken neer in de werkelijkheid. Ze maakte een reis op een tractor naar het ‘einde van de wereld’, door oorlogslanden en hongersnoodgebieden tot aan de geografische Zuidpool. Haar reis vanuit Nederland zuidwaarts was een zoektocht naar inspirerende mensen en verhalen. Een verhaal over dromen hebben en ze ook doen!

Manon inspireert andere mensen om na te denken over hun dromen en ambities, en zich open te stellen voor de droom, of de visie van een bedrijf of onderneming. Ook als die visie aan verandering onderhevig is, er bijvoorbeeld nieuwe wegen moeten worden verkend of ingeslagen.

Haar talent zit erin dat ze via de avontuurlijke en tot de verbeelding sprekende verhalen van ’het tractormeisje’ mensen weet over te halen met een open, creatieve houding nieuwe wegen te gaan verkennen. En haar publiek weet te verleiden eens positief naar zaken te kijken.

Natuurlijk mag je deze uitnodiging delen met je collega’s. Ze zijn van harte welkom.

 

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...