Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Onguard Coffee Conversation
met Carina van Reeven

Onguard Coffee Conversations – Interview met Carina van Reeven over order-to-cash bij financial shared service centers

Carina van Reeven werkt sinds 2002 samen met CFO’s om hun Financial shared service center te transformeren in een kenniscentrum in het hart van de organisatie. Onder het genot van een kopje koffie interviewt Floor Stam, VP Marketing Onguard, Carina onder andere over haar visie op de veranderende rol van finance binnen organisaties. En zeker ook over procesoptimalisatie, automatisering, mens vs technologie en verandermanagement, want het lijkt op papier vaak zo logisch en makkelijk, maar de realiteit is meestal weerbarstiger.

Carina van Reeven helpt sinds 2002 haar klanten om aansprekende resultaten te boeken met hun financieel shared service center (FSSC). Ze is auteur van het boek ‘Het succes van shared service? Jij!’ en dé programmamanager voor financieel shared service centers in Nederland. Tot haar klantenkring horen Scandinavian Tobacco Group, Joust, Dura Vermeer Bouw en Vastgoed, Alpheios, Hago, Assist, Vebego, BAM Bouw en Vastgoed, Brocacef/Mediq, AkzoNobel, Thales, BAM Techniek, EVO, HTM, Connexxion/Transdev. Over haar resultaten en aanpak zijn artikelen gepubliceerd op LinkedIn, CFO.nl, FM.nl en het Controllers magazine. Ook is ze een zeer gewaardeerd spreker en trainer over dit onderwerp.

Onguard presents: Coffee Conversations

Tijdens de coffee conversations interviewt Floor Stam verschillende mensen uit het order-to-cash vakgebeid. Schenk een lekker kopje koffie (of thee) voor jezelf in en laat je inspireren door onze afwisselende gasten en hun visie op order-to-cash, creditmanagement, werk en business en de toekomst.

Meld je vandaag nog aan!

Kan je de sessie niet live bijwonen? Geen probleem, schrijf je in om de opname per mail te ontvangen.

Aanmelden

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...