Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Onguard Coffee Conversation
met Joep van Delft

Onguard Coffee Conversations – Interview met Joep van Delft over de veranderende rol van creditmanagament binnen organisaties

Joep van Delft is sinds eind 2014 verantwoordelijk voor creditmanagement bij IVECO Schouten. Onder het genot van een kop koffie interviewt Floor Stam, VP marketing bij Onguard, Joep over onder andere de impact van de huidige omstandigheden op de strategie, de rol van creditmanagement binnen organisaties, de impact van technologie en uitdagingen.

Joep van Delft

Joep is sinds 2001 actief in creditmanagement.Aanvankelijk begon hij als debiteurenbeheerder bij een groot keuken- en sanitairbedrijf, waarna hij in 2003 overstapte naar een destijds fors groeiende incasso- en deurwaardersgroep. Aldaar heeft Joep zich gespecialiseerd in het vakgebied van creditmanagement. Na 5 dienstjaren maakte hij de overstap naar een grote speler in de markt van consumptief krediet. In een andere branche heeft Joep zijn kijk op creditmanagement kunnen verbreden en verdiepen.
Sinds eind 2014 werkt Joep bij IVECO Schouten, waarmee een gewenste overstap van een dienstverlenende onderneming naar een handelsonderneming werd gerealiseerd.

Onguard Coffe Conversations

Tijdens de coffee conversations interviewt Floor Stam verschillende mensen uit het order-to-cash vakgebied. Schenk een lekker kopje koffie (of thee) voor jezelf in en laat je inspireren door onze afwisselende gasten en hun visie op order-to-cash, creditmanagement, werk en business in de toekomst.

Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...