Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Onguard Coffee Conversations – Interview met Cees Jansen voorzitter VVCM

Onguard Coffee Conversations – Interview met Cees Jansen voorzitter VVCM

Cees Jansen is voorzitter van de VVCM. Onder het genot van een kopje koffie gaat Cees in gesprek met Floor over onderwerpen als innovatie en het gebrek daar aan, de impact van technologie op creditmanagement en welke skilss finance professionals nodig hebben om hun werk goed te kunnen blijven doen.

Over Cees Jansen

Sinds 2018 is Cees Jansen voorzitter van de VVCM. Cees is een ervaren en veelzijdige professional met vele jaren ervaring in Business Process Outsourcing, waarbij hij klanten in verschillende markten bedient. Cees is gespecialiseerd in alle aspecten van Order to Cash, O2C, incasso outsourcing. Zijn ervaringen in het verleden zijn onder meer de acquisitie van financiële dienstverleners, compliance en kwaliteitsbewaking, het ontwerpen, plannen en implementeren van verschillende processen. Cees heeft veel plezier in wat hij doet en vindt het leuk om zijn opgebouwde kennis te delen.

Onguard presents: Coffee Conversations

Tijdens de coffee conversations interviewt Floor Stam verschillende mensen uit het order-to-cash vakgebeid. Schenk een lekker kopje koffie (of thee) voor jezelf in en laat je inspireren door onze afwisselende gasten en hun visie op order-to-cash, creditmanagement, werk en business en de toekomst.

Meld je vandaag nog aan!

Kan je de sessie niet live bijwonen? Geen probleem, schrijf je in om de opname per mail te ontvangen.

Aanmelden

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...