Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Onguard Coffee Conversations – Interview met Michel van Leeuwen van Flanderijn

Onguard Coffee Conversations – Interview met Michel van Leeuwen van Flanderijn

Op 8 oktober gaan Michel en Floor dieper in op het incasseren van facturen in deze bijzondere tijd, het belang van sociaal maatschappelijk incasseren en een mogelijke andere aanpak om het niet betalen van facturen te voorkomen. Laat de coronacrisis geen schuldencrisis worden. Ben je benieuwd naar Michel’s antwoorden? Luister dan naar het interview op 8 oktober en meld je hieronder aan.

Over Michel van Leeuwen

Michel is als directielid al ruim 28 jaar verbonden aan Flanderijn. Daarnaast is hij bestuurder van de Flanderijn Foundation en lid van de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders. Hij mag dan ook buigen op een zeer grote kennis over en ervaring in incasso en gerechtsdeurwaarders. Michel is een groot voorvechter van sociaal maatschappelijk incasseren. Niet alleen wordt dit ingezet bij zijn eigen organisatie, ook is hij betrokken bij bijvoorbeeld de Nederlandse Schuldhulproute.

Onguard presents: Coffee Conversations

Tijdens de coffee conversations interviewt Floor Stam verschillende mensen uit het order-to-cash vakgebeid. Schenk een lekker kopje koffie (of thee) voor jezelf in en laat je inspireren door onze afwisselende gasten en hun visie op order-to-cash, creditmanagement, werk en business en de toekomst.

Meld je vandaag nog aan!

Kan je de sessie niet live bijwonen? Geen probleem, schrijf je in om de opname per mail te ontvangen.

Aanmelden

 

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...