Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

PSD2: een wereld van ongekende mogelijkheden voor Credit Management (webinar)

PSD2 is de Europese richtlijn die sinds 2019 van kracht is. Dankzij PSD2 kan een betaalrekeninghouder toegang geven tot zijn/haar betaalrekening aan dienstverleners anders dan de eigen bank. PSD2 biedt ook interessante mogelijkheden voor credit (risk) managers en financieel managers, zodat er sneller en financieel verantwoorde service aan klanten kan worden verleend.

Hierbij kunt u denken aan complexe kredietwaardigheid berekeningen waarvoor veel gedetailleerde informatie nodig is, maar ook het gebruik van bancaire data voor het maken van van (financiële) overzichten, analyses en prognoses.

 Afbeelding van PSD2: een wereld van ongekende mogelijkheden voor Credit Management

In dit webinar neemt Arash Poorasadi van FinTech-onderneming Invers u mee in de actuele stand van zaken rond PSD2 en bespreekt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden hoe PSD2 effectief kan worden toegepast in credit risk management voor zowel zakelijke markten als consumentenmarkten.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor credit managers en financieel managers, werkzaam bij banken, kredietverstrekkers, (financieel) adviesbureaus, incassobureaus, gerechtsdeurwaarders, verzekeraars, e-commercebedrijven, hypotheekaanbieders, budgetcoaching en andere bedrijven die snel betrouwbare financiële analyses voor hun klanten moeten maken of financiële informatiediensten aanbieden.

 

Praktijkcase Nationale-Nederlanden

Tijdens dit webinar zullen Koen Durlinger (Product Owner open banking) en Piet Hendrikx (Product Road Manager) van Nationale-Nederlanden u laten zien hoe zij met behulp van PSD2 hun klanten snel en beter inzicht in hun uitgavenpatroon en financiële situatie bieden.

Over Invers

Invers is sinds 1994 als softwareontwikkelaar actief in de markt van het herkennen, categoriseren, beoordelen en analyseren van bankgegevens. Diverse toonaangevende klanten maken gebruik van de dienstverlening van Invers, waaronder Nationale Nederlanden, Experian, Syncasso, Nibud en Qredits.

Direct gratis inschrijven

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...