Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Roundtable ‘Payment Service Providers – wat levert het op?’ Multisafepay Amsterdam,
23 Mei 2019

Betalen is een kernactiviteit in elk debiteurenbeheerproces. Zonder betaling geen omzet, houden we onze commerciële mensen voor. Creditmanagement verzorgt dat er op rekening gekocht kan worden en dat er (zoveel mogelijk binnen de betaaltermijn) voldaan wordt.

Hoe er betaald wordt was in het verleden beperkt tot een handvol mogelijkheden. De ontwikkeling van een heleboel nieuwe betaalsystemen die de markt bestormen maakt het niet eenvoudig om daaruit een keuze te maken. Payment Service Providers (PSP’s) bieden daar oplossingen voor. Kiezen hoeft niet meer, dat laat je dan aan de klant over.

Ronde tafel bijeenkomst bij Multisafepay

Tegenwoordig kun je langer bezig zijn om de betalingsmethode te kiezen, dan met het uitzoeken van je bestelling. En er komen steeds nieuwe betaalmethoden beschikbaar zoals Ali-Pay, Amazon-Pay, Apple-Pay, Bitcoin, SEPA, iDEAL QR etc.

Voegen al die nieuwe betaalmethoden iets toe? Moet je dat allemaal zelf inrichten, of kun je beter je betalingen via een Payment Provider laten regelen? Wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Wat speelt er eigenlijk allemaal binnen de betalingswereld? En wat zijn de raakvlakken met creditmanagement? Valentin Braimaister van Multisafepay wil daarover graag vertellen en met jullie in gesprek gaan.

Voor wie is dit interessant?

Wij denken voor alle leden. We verwerken tenslotte allemaal betalingen. Binnen uw organisatie is het ook een interessant onderwerp voor uw Finance en ICT-collega’s.

We nodigen u en uw collega’s graag uit om deel te nemen aan deze VCMB Roundtable op 23 mei 2019 bij Multisafepay in Amsterdam

Programma:

15.00 uur: Ontvangst

15.15 uur: Presentatie Valentin Braimaister

16.00 uur: Pauze

16.15 uur: Discussie

17.00 uur: Borrel

Locatie:

Multisafepay

Kraanspoor 39

1033 SC Amsterdam-Noord

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...