Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Roundtable team motivatie

TEAMMOTIVATIE!!

Wat betekent dat voor jou? NIBgroup nodigt je uit om deel te nemen aan deze inspirerende roundtable!

Zie je het belang van teammotivatie en ben je benieuwd naar inspirerende inzichten en hou je ook van een haring en een drankje? Kom dan naar onze Ronde Tafel in Volendam met gastspreker Lou Snoek. Lou schept verrassende inzichten én we maken van de gelegenheid gebruik om de nieuwe haring te proeven. Een geïnteresseerde introducee is ook van harte welkom.

Wie is Lou Snoek?

Tijdens mijn presentatie vertel ik over de nieuwjaarsbrand Volendam, mijn ziekenhuisperiode, revalidatie en beklimmingen van de Mont Blanc & Kilimanjaro.

Tijdens de oudejaarsnacht van 2000 woedde een korte maar hevige brand in bar De Hemel aan de Volendamse dijk. Veertien jongeren kwamen om het leven ten gevolge van de Nieuwjaarsbrand en tientallen jongeren zijn door ernstige brandwonden voor het leven getekend. Lou staat op het lijstje van gewonden van wie wordt verwacht dat ze het niet zullen overleven. In het Belgische Brussel gebeurt een wonder, doorstaat hij de kritieke fase, ontwaakt uit coma en als een herboren positivo stelt hij zich open voor het nieuwe leven met een nieuw uiterlijk.

Dit resulteert onder andere in het beklimmen van de Mont Blanc en de Kilimanjaro. Uitdagingen die voor ieder mens een enorme uitdaging zouden zijn, maar voor brandwondenpatiënten als Lou nog eens een extra zwaar zijn gezien de beperktere longinhoud en de op grote gedeeltes van zijn lichaam getransplanteerde huid.

Wij zijn er trots op dat Lou zijn verhaal met ons wil delen en vertelt wat motivatie voor hem betekent!

Datum: dinsdag 26 juni 2018

Tijd: Inloop 15.00 – 15.30 einde 18.30 uur

Locatie: Restaurant Le Pompadour, Haven 142, 1131 EW Volendam

Meld je hier aan: l.fokke@nibgroup.nl

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...