Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Seminar Zakendoen met de buren – Bierens

In Duitsland betaalt meer dan 20% van de debiteuren niet binnen de betalingstermijn. Een alert debiteurenbeleid is voor een succesvolle incasso in Duitsland dan ook onmisbaar. Laat u ook als u zaken doet in België niet verrassen. België lijkt qua ligging en taal op Nederland, maar de handelscultuur van onze zuiderburen is niet met die van ons te vergelijken.

Het seminar

Op dinsdag 20 oktober staat het seminar ‘Zakendoen met de buren’ op de agenda. In een informele sfeer bespreken we graag met u wat u kunt doen om succesvol te incasseren in België en Duitsland . Tijdens het seminar geven onze internationale advocaten concrete tips aan de hand van herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Zo zal onder meer besproken worden hoe (buiten)gerechtelijke trajecten verlopen in onze buurlanden en wat de verschillen zijn bij faillissementen in België en Duitsland ten opzichte van Nederland. Uiteraard wordt ook besproken wat u kunt doen om te voorkomen dat een betaling niet wordt voldaan en wat uw opties zijn als het toch fout gaat.

Doelgroep

Dit seminar is vooral bedoeld voor credit managers en debiteurenbeheerders die zaken (gaan) doen in België of Duitsland.

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...