Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB Nieuwjaarsreceptie

Donderdag 21 januari 2021 zal het VCMB Bestuur samen met haar leden een “digitaal” glas heffen op een waardig, succesvol maar vooral gezond 2021.

Succesvol samenwerken, omgaan met verandering, veerkracht ontwikkelen om futureproof te worden is juist nu van groot belang!. Tijdens deze muzikale, interactieve online sessie gaan we samen met Richard de Hoop ontdekken hoe we onze waarde als VCMB leden over de bühne kunnen brengen.

Welke “instrumenten” hebben we nodig, hoe gaan we naar elkaar luisteren, op elkaar afstemmen en vooral hoe gaan we samenspelen in 2021.

Wie is Richard de Hoop:

Richard de Hoop is al op jonge leeftijd gegrepen door de kracht van het woord en de kracht van muziek. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat juist de combinatie van deze beide zijn optreden tot een unieke ervaring maakt. Hij neemt jullie mee in de wereld van instrumenten die zich gemakkelijk laten vergelijken met karakters van mensen. Bespeel jij de praktische bas of de enthousiaste trompet? Hoe laat ik al die verschillende instrumenten (lees karakters) met elkaar samenwerken. Hoe klinkt de melodie van jullie samenwerking? Inspirerend of meer Chopin’s dodenmars! Ben je omringt door vrolijke noten, zachte noten, voetnoten of valse noten? Samen gaan we op zoek naar samenspel dat klinkt als een klok!

Programma:

15.30 uur: Aanvang | vooruitblik op 2021 met het VCMB Bestuur

16.00 uur: Muzikale rollercoasterride met Richard de Hoop

17.00 uur: Einde

Aanmelden VCMB Nieuwjaarsreceptie d.d. 21 januari 2021

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...