Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB Webinar
“De thuiswerkende organisatie”.

Woensdag 30 september 2020 organiseert VCMB voor haar leden een Webinar met het onderwerp “De thuiswerkende organisatie”.

Veel organisaties zijn gaan thuiswerken als gevolg van de corona crisis en willen als die achter de rug is de mogelijkheid bieden om thuis te blijven werken.
Maar hoe ga je dat vormgeven? Een paar dagen thuis te werken en een paar dagen naar het werk te komen. Wat voor consequenties gaan die keuzes met zich meebrengen?

Heleen Mes zal dit webinar leiden en met ons in gesprek gaan over “wat is nu werkgeluk” en hoe kunnen organisaties dat faciliteren: door het verbeteren van de employee experience, ook als er ‘remote’ gewerkt wordt.

Ze zal ons meenemen op de gevolgen van Corona voor toekomstig werk en hoe je zorgt dat je collega’s happy blijven in hun werk. Hoe je van thuiswerken een succes maakt, voor jezelf, als team en als organisatie. Hoe je inspeelt op verschillende behoeften van medewerkers, want iedereen is tenslotte anders.

Onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens het webinar:

 Remote leidinggeven

  • Wat remote werken voor gevolgen heeft voor de employee journey ( zoals: hoe werk je nieuwe collega’s in)
  • Welke gevolgen heeft thuiswerken op de beoordeling van medewerkers  (dat is een valkuil!)

Maar geef vooral zelf ook door wat je graag naar voren zou willen laten komen.

Wie is Heleen Mes?

Heleen Mes bereikte met twee werkgevers een top 10-positie in de Beste Werkgevers, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie. Zij werkte als HR-directeur en consultant o.a. bij Technische Unie, De Nederlandsche Bank en Berenschot. Zij is partner van het HappinessBureau (consultancy, keynotes en workshops), editor van Happy People Better Business Nieuws (hpbbnieuws.nl en hpbbnews.com) en oprichter van de LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België (2200+ leden). Samen met Gea Peper is zij auteur van Employee Experience – Happy People Better Business (Vakmedianet 2018), dat werd genomineerd voor Managementboek 2019 (longlist).

Iedereen die hier mee te maken heeft of hinder hiervan ondervindt is van harte welkom om aan te schuiven. Vergeet niet om je HRM-collega’s te wijzen op dit seminar. Ze zijn van harte welkom!

Programma:

15.30 uur: Aanvang

17.00 uur: Einde

 

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...