Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB Webinar “Tokenization”

Donderdag 30 september 2021 organiseert VCMB in samenwerking met 2Tokens een webinar met het onderwerp Tokenization (“Use-case Invoice Market”).

Een ‘Tokenized Invoice Market’ heeft als doel om facturen op grote schaal beschikbaar te maken als nieuwe beleggingscategorie. Partijen als Banken, factoringmaatschappijen en FinTech-bedrijven kunnen hiermee hun facturen op een zeer schaalbaar en transparant platform te koop aanbieden

Onderwerpen  welke aan bod zullen komen zijn:

  • Wat zijn de mogelijkheden van Tokenization?
  • Een praktijkvoorbeeld “Use-case “Invoice Markets”
  • Hoe ziet de toekomst eruit met deze nieuw technieken?

2Tokens

Het ultieme resultaat van 2Tokens is een reeks duidelijke regels en richtlijnen over hoe om te gaan met tokenization. Samen met relevante industriepartners streven zij naar een gemeenschappelijk perspectief en begrip van de voordelen voor Nederland. Zij begrijpen dat om breed gedragen tokenregulering te bereiken ze: bewustwording moeten creëren, discussies stimuleren en kennis en expertise bij elkaar brengen. Dit stelt hen in staat om de barrières voor de acceptatie van tokenization te verminderen en de bredere maatschappelijke voordelen te helpen realiseren.

Elk jaar werkt 2Tokens aan drie token use cases. Samen met stakeholders, experts en andere geïnteresseerden zetten zij deze token use cases om in concrete business cases. De ‘Invoice Market’ is momenteel één van de use cases en zal worden besproken tijdens deze sessie.

Programma:

15.30 uur: Aanvang | opening

15:35 uur: 2Tokens: Het pad naar tokenisatie verduidelijken

15.45 uur: Use-Case Invoice Markets +  discussie

17:00 uur: Einde

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Tokenization en heb je behoefte aan een concreet voorbeeld binnen de markt van creditmanagement? Meldt je dan nu aan !!

Aanmelden Roundtable VCMB Webinar “Tokenfinanciering use-case Invoice Market”

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...