Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Webinar “Bouw sterke klantrelaties
met CreditManager”

Om jouw bedrijf te laten groeien, zijn automatisering en digitale transformatie van groot belang. In debiteurenbeheer is er veel te winnen. Overzicht en inzicht in debiteuren en financiƫle processen helpt je bij het verminderen van het aantal late betalingen, het verlagen van de DSO en daarmee het verhogen van jouw werkkapitaal. Tegelijkertijd onderhoudt je sterke klantrelaties.

Een belangrijk onderdeel om facturen betaald te krijgen, is een effectieve aanmaningsstrategie en een procedure voor klachtenafhandeling. Juist dat laatste is vaak een reden om niet te betalen. Klachten worden regelmatig bijgehouden in spreadsheets, maar zodra het aantal klachten omhoog gaat, raken medewerkers het overzicht kwijt of vergeten de sheets bij te werken. Voor organisaties valt er dus veel te winnen met een effectieve klachtenafhandeling.

CreditManager, onze cloud oplossing voor credit management, automatiseert dit proces zodat jouw medewerkers klachten effectiever kunnen opvolgen en afhandelen. En dat heeft een positieve impact op de DSO en vergroot de cashflow. Immers; hoe sneller een klacht wordt opgepakt en opgelost, hoe blijer de klant wordt, met als gevolg dat de factuur sneller wordt betaald.

Hoe dit precies werkt, laten we je graag zien tijdens onze webinar op 11 mei a.s. om 10 uur.

Aanmelden

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...