Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB Webinar “Cyber Security”

Onze leden ondervinden in toenemende mate hinder van cybercriminaliteit. Door het Coronavirus werken we grotendeels vanuit huis, waar de beveiliging minder goed is dan in onze kantooromgevingen.  Koren op de molen van (beginnende) cybercriminelen om digitale overlast te veroorzaken en te proberen om daar een slaatje uit te slaan.

Barry van Kampen van The S-Unit wil hierover graag met jullie over van gedachten van wisselen, zijn ervaringen delen en mogelijke oplossingen bespreken.

Wie is Barry van Kampen:

Barry “fish” van Kampen is ethisch hacker en vanuit zijn rol is hij betrokken bij diverse adviesvraagstukken voor verschillende organisaties in Nederland en daarbuiten. De insteek van Barry is om vanuit een offensieve security-aanpak de wereld te verbeteren. Hij vervult hier de rol van adviseur en coach voor diverse middelgrote en corporate bedrijven organisaties als professional bij The S-Unit. Barry is onderdeel van de Hack in the Box HITB Core crew en hij spreekt regelmatig op congressen en evenementen. Naast deze rollen is hij actief binnen de internationale hacker(spaces)-gemeenschap en is hij mede-oprichter van Randomdata, de hackerspace in Utrecht en stimuleert hij kinderen ethisch te leren hacken vanuit Hack in The Class.

Hack to the future

Cyber is hot! Afgelopen maanden waren druk met o.a. Citrix aanvallen in de hele wereld en Ransomware bij de Universiteit Maastricht. Het onderwerp staat al erg lang op de agenda maar wat verandert er nou werkelijk aan onze denk- en werkwijze? Draaiend in rondjes en het wiel steeds opnieuw uitvinden is vaak het resultaat. Verdiepen in cyber risico’s en security kost tijd en het aantal meters dat we maken, is beperkt. Het verruimen van inzicht is één van de uitdagingen, maar hoe ga je over tot het implementeren van de juiste aanpak? Hoe zorg je voor bewustzijn binnen je organisatie op het juiste, niet technische, niveau? Hoe kunnen we security meer analoog maken voor onze collega’s en klanten? Ooit gedacht over hoelang je een aanval kan tegenhouden en wat 50 tinten grijs te maken hebben met security?

Kleine impressie van Barry https://www.youtube.com/watch?v=xspNzumRq98

Iedereen die hier mee te maken heeft of hinder hiervan ondervindt is van harte welkom om aan te schuiven.

Programma:

15.00 uur: Aanvang

16.00 uur: Einde

Via Teams – vergaderen

Schrijf jezelf, je collega’s of een zakelijke relatie in via de VCMB-site https://www.vcmb.nl/evenement/roundtable-cyber-security/ of stuur een e-mail aan Ingrid@vcmb.nl.

Uiterlijk maandag 18 mei ontvang je een link met de gegevens om in te loggen in Teams.

 

 

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...