Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Webinar over digitaal procederen in civiele zaken

Het programma KEI van de Raad voor de rechtspraak organiseert in samenwerking met de Nederlandse Orde van Advocaten op 13 april van 12 tot 13 uur een webinar (interactieve online workshop) voor civiele advocaten over digitaal procederen.

In civiele zaken met verplichte procesvertegenwoordiging kan nu al op vrijwillige basis digitaal worden geprocedeerd bij de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland. Naar verwachting wordt digitaal procederen in civiele zaken met een belang van meer dan 25 duizend euro dit jaar verplicht.

Advocaten komen via dit webinar meer te weten over digitaal procederen en de nieuwe Wet civiele rechtsvordering. Het webinar duurt 1 uur. Tijdens het webinar kunnen anoniem vragen worden gesteld via een chat, enkele daarvan worden live beantwoord. Beelden van het webinar kunnen later worden teruggekeken via rechtspraak.nl.

Uitleg systeem en wetgeving

Het eerste half uur van het webinar geven rechter Dory Reiling en advocaat Huan Tan (Benvalor advocaten in Utrecht) uitleg over het digitale systeem en het Aansluitpunt Rechtspraak. Daarna volgt uitleg door rechter Selinde Bokx-Boom en Tan over de belangrijkste wijzigingen op het gebied van wetgeving en de gevolgen daarvan voor de praktijk.

Aanmelden voor het webinar kan via dit formulier U verlaat Rechtspraak.nl . U ontvangt dan een link waarmee u kunt inloggen.

Bron : De rechtspraak

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...