Loading Events

Keynote Jos Ahlers op Credit Expo 8 november 2022

november 8 @ 15:45 - 16:45

 

e909fd5673

Venue

Congress Centre 1931
Oude Engelenseweg 1
’s-Hertogenbosch, 5222 AA Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Aandacht voor Young Professionals. Jos Ahlers over de nieuwe generatie

Jos Ahlers is psycholoog, doctor in de Psychologie en deed onderzoek naar Generatie Z. Hij schreef boeken over deze generatie. VCMB heeft Jos gevraagd om op 8 november tijdens de Credit Expo ons mee te nemen in deze nieuwe generatie.

De uitdagingen op het gebied van personeel, ofwel de ‘war on talent’ in een steeds krappere arbeidsmarkt zijn voelbaar binnen onze sector. Vanuit de VCMB zetten we ons in om onze leden te ondersteunen naar een goed toekomstperspectief. Young professionals zijn hard nodig om blijvend te innoveren, in kernactiviteiten een hoge performance te leveren en de toekomstbestendigheid van organisaties te borgen.

Tijdens de Credit Expo gaan we van start met het thema young professionals. ‘We zullen ons op verschillende manieren inzetten om de credit managementsector aantrekkelijker te maken voor de nieuwe generatie. Enerzijds zorgen dat kennis en inzicht over de nieuwe generatie wordt verworven voor onze leden, anderzijds onze sector sterker positioneren in de arbeidsmarkt. Een belangrijk aandachtsgebied die bij het nieuwe bestuur hoog op de agenda staat’, aldus Marina Spaans  (Bestuurslid VCMB).

Over de keynote

Wie is deze generatie? De jeugd van tegenwoordig kijkt compleet anders naar de wereld. Welke invloed gaat deze generatie straks hebben? En vooral heel belangrijk: wat is de impact van deze generatie op het ondernemerschap en op je organisatie? Jos Ahlers vertelt gepassioneerd  over deze generatie  en  geeft inzichten in hun denkwijze en heeft tips hoe om te gaan met je medewerkers van de toekomst.

Jos Ahlers begon zijn carrière aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn overstap naar Y&R Amsterdam werd hij verantwoordelijk voor de introductie van BrandAsset Valuator, het grootste onderzoek naar merken en consumenten ter wereld. In zijn loopbaan als strateeg adviseerde hij talloze bedrijven en instellingen op het gebied van positionering en communicatie.

Bekijk ook dit filmpje eens https://www.youtube.com/watch?v=UJ0uqg6ja_4&t=6s

Wil je meer weten over de Creditexpo ga naar https://www.creditexpo.nl/event/

Aanmelden voor keynote

Ben je erbij aanwezig? Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen. Hopelijk tot 8 november!

 

Details

Date:
november 8
Time:
15:45 - 16:45