Laden Evenementen

VCMB Gen Z Inspiratie Dag

april 12, 2023 @ 13:00 - 18:00

 

  • Deze evenement is gepasseerd.
Gen Z Inspiratiedag 12 April 2023 (1)

๐•๐‚๐Œ๐ ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐ž๐ž๐ซ๐ญย ๐จ๐ฉ 12 ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ก๐š๐š๐ซ ๐ฅ๐ž๐๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ข๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž๐๐š๐  ๐ซ๐จ๐ง๐๐จ๐ฆ ๐ก๐ž๐ญ ๐ญ๐ก๐ž๐ฆ๐š ๐†๐ž๐ง ๐™ ๐จ๐ฆ ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž๐ž ๐ญ๐ž ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž. ๐ŸŒ.

De jeugd van tegenwoordig kijkt compleet anders naar de wereld. Welke invloed gaat deze generatie straks hebben? En vooral heel belangrijk: wat is de impact van deze generatie op het ondernemerschap en op je organisatie? Op woensdag 12 april bekijken we Zโ€™ers vanuit twee invalshoeken.

๐ŸŽคย Jos Ahlers. Gen Z & Arbeidsmarkt.
In het tweede deel duiken we samen met Jos Ahlers inย #generatieZย op de werkvloer. Wat zijn de behoeften van young professionals in de arbeidsmarkt en hoe kan je vanuit werkgeverschap zorgen voor aansluiting? Hoe zorg je als werkgever voor het binden en boeien van Zโ€™ers op de werkvloer?

๐ŸŽคย Stichting ONSbank. Gen Z & Schuldproblematiek.
Het eerste gedeelte van het programma zal in het teken staan van Gen Z & Betaalgedrag. Hoe gaanย #jongerenย om met geld, welke ervaringen hebben jonge debiteurklanten met schuldeisers en incasso partners? Samen met OnsBank wordt invulling gegeven aan dit onderdeel van het programma, afsluitend met een paneldiscussie.

Het belooft een interessante en dynamische middag te worden waarin wij hopen dat vele inzichten en inspiratie op wordt gedaan. Natuurlijk sluiten we af met een borrel om de middag met elkaar na te bespreken.

Het programma is relevant voor verschillende disciplines binnen jouw organisatie. Schroom niet om vooral collegaโ€™s uit te nodigen. Zij zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Aanmelden kan door te mailen naarย ingrid@vcmb.nl. In verband met de planning vernemen wij uiterlijkย maandag 3 april 2023ย of jij hierbij aanwezig kunt zijn. Niet-VCMB leden zijn ook van harte welkom om aan te sluiten bij onze Inspiratiedag op 12 april aanstaande. De kosten hiervoor bedragen โ‚ฌ 100,- per persoon.

Datum:ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย  Woensdag 12 april 2023

Programma:ย  ย  ย 13:00 โ€“ 18:00 (het programma wordt nader toegestuurd)

Locatie:ย  ย  ย  ย  ย  ย CitySense

St. Jacobsstraat 12

3511 BS Utrecht

Parkeren:

Met de auto is CitySense heel goed bereikbaar via uitvalswegen A28, A27, A12 en A2.

Op twee minuten loopafstand is 24/7 voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage Paardenveld.

 

 

Gegevens

Datum:
april 12, 2023
Tijd:
13:00 - 18:00