Loading Events

VCMB Nieuwjaarsborrel

januari 26 @ 15:00 - 18:00

 

  • This event has passed.
Uitnodiging

Programma:

15.00 uur Ontvangst

15.30 uur Spreker Paul Iske

17.00 uur Borrel

 

Datum          : Donderdag 26 januari 2023

Locatie         : MyOffice, Computerweg 22, 3542 DR Utrecht

 

Om met het thema “innovatie” in het nieuwe jaar af te trappen hebben wij spreker Paul Iske uitgenodigd.

 

Wie is Paul Iske

Paul Iske is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht.

Hij houdt zich hier vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit Combinatoric Innovation. Het is zijn missie om organisaties slimmer, innovatiever en ondernemender te maken.

Hij was tot medio 2015 verbonden als Chief Dialogues Officer bij ABN AMRO. Hij legt verbindingen om daarmee mogelijkheden voor innovatieve en duurzame waardecreatie te creëren.

Paul is oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, met als doel begrip te kweken voor de complexiteit van innovatie en ondernemen.

Paul is gepromoveerd in de theoretische natuurkunde en heeft daarna bij Shell gewerkt, waar hij voornamelijk kennis binnen en buiten Shell met elkaar in verbinding bracht.

Voor zijn innovatieve instelling binnen de ABN AMRO is Paul in 2014 genomineerd door Management Team en Accenture voor Innovator of the Year.

Paul Iske is spreker en consultant op de gebieden: creativiteit, innovatie, intellectueel kapitaal, kennismanagement en ondernemerschap.

Dit doet hij zowel binnen de private en (semi-)publieke sector in binnen- en buitenland.

Parkeren:

Er is genoeg parkeerruimte op het terrein voor het gebouw van MyOffice.

In verband met de planning vernemen wij uiterlijk  vrijdag 20 januari 2023 of jij hierbij aanwezig kunt zijn. Nodig ook vooral je collega’s uit van een andere afdeling, zij zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Voor aanmelden of vragen kun je een e-mail sturen naar ingrid@vcmb.nl

Details

Date:
januari 26
Time:
15:00 - 18:00