Incasso & Deurwaarders

Leden actief in credit management en actief aan de achterkant van de kredietcyclus, zowel van bedrijven als van consumenten. Zij helpen met hun kennis en ervaring om op een eerlijke manier onbetaalde rekeningen te incasseren of uw debiteur te begeleiden naar een structurele (betaal)oplossing.

In deze categorie treft u bedrijven aan die u verder helpen indien het minnelijke traject vanuit uw kant niet geresulteerd heeft in betaling van facturen. Er zijn verschillende aanbieders die u nationaal en internationaal kunnen helpen. De verschillende leden in deze categorie hebben elk hun eigen werkwijze en netwerk om uiteindelijk te zorgen voor het incasseren van vorderingen. Dit in het minnelijke- en gerechtelijke incasso traject.

Naast incassobureaus en deurwaarders, treft u ook incasso-advocaten aan in deze categorie.

Zit u met een onbetaalde factuur en komt u niet meer verder, bekijk dan het profiel van onze leden om hier te zien wat voor u het meest aansprekend is. Zij adviseren u graag verder.

Lid worden?

Bent u een bedrijf of organisatie met zwaartepunt het ontplooien van (financiรซle) credit management activiteiten? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een lidmaatschap bij het VCMB. Wij kijken uit naar uw interesse!

Contactformulier

Indien u graag meer informatie over het VCMB wilt ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.ย 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.