Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

abcfinance B.V.

“abcfinance toonaangevend in factoring en incasso”

De ervaren specialisten van abcfinance hebben een grondige kennis van alle facetten van credit management. Van het dagelijkse beheer van uw debiteuren, het analyseren van de in uw portefeuille aanwezige risico’s tot het beoordelen en verstrekken van interne limieten of kredietlimieten en het monitoren van de debiteurenrisico’s. Onze specialisten bewaken de voor u geldende polisvoorwaarden in geval van kredietverzekering via derden en zorgen ervoor dat u voldoet aan de spelregels en eisen van de kredietverzekeraar.

Factoring is een flexibele vorm van financiering op de  debiteurenportefeuille van een onderneming. Door de huidige economische omstandigheden maar vooral ook door de terughoudendheid van Banken hebben veel MKB bedrijven behoefte aan werkkapitaal. abcfinance kan deze behoefte invullen middels onder andere  Full-Service-Factoring.

abcfinance is transparant voor wat betreft de provisie. Wij berekenen rente over het uitstaande geld en provisie over onze werkzaamheden en de overname van het debiteurenrisico. Bij ons geen verborgen kosten zoals kwartaalprovisie en andere bancair gebruikelijke kosten.


http://www.abcfinance.nl
factoring@abcfinance.nl

Savannahweg 71
3542 AW Utrecht
Tel. 030 – 2431224

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...