David Ricardostraat 1. 1066 JS Amsterdam Tel. 020-5539111

Atradius is een toonaangevende wereldwijde kredietverzekeraar die de groei van haar klanten wil ondersteunen door hun credit- en cashmanagement te versterken. Daartoe bieden we een groot aantal diensten voor creditmanagement aan.
Naast onze belangrijkste kredietverzekeringsproducten zijn dat borgstelling, incassodiensten en herverzekering. Al deze diensten worden ondersteund door de expertise van onze mensen en een schat aan voortdurend bijgewerkte financiële informatie over meer dan 200 miljoen bedrijven over de hele wereld. Met onze strategisch gelegen kantoren verspreid over zes continenten staan wij dicht bij onze klanten en de markten waarin zij zakendoen. Met een totale omzet van meer dan 1.6 miljard euro hebben wij onze plaats als toonaangevende wereldwijde handelskredietverzekeraar ruimschoots verdiend.

U kunt vertrouwen op onze grondige kennis van de markten waar u actief bent en onze uitgebreide ervaring met de lokale zakelijke cultuur. Ondersteuning van uw ambities vormt de rode draad binnen onze organisatie: van uw accountmanager tot onze lokale klantenservice en de onmisbare kredietanalisten, die een gedegen kennis hebben van zowel de risico’s waar uw afnemer aan is blootgesteld, als van de kansen en bedreigingen in de landen waar u zakendoet. Met de kennis, middelen en hulp die wij bieden voor uw risicobeheer, kunt u zich zo beter richten op het realiseren van duurzame, veilige en afgewogen groei.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Aanbieders van financiële oplossingen zoals factoring, opkopen van facturen en kredietverzekeringen / broker.

Gepubliceerden kennisartikelen

VCMB Blog met Theo Smid Senior Econoom bij Atradius

21 januari 2022

In  deze terugkerende blog bieden wij een betrokken VCMB-lid het podium om te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe zij kijken naar ontwikkelingen binnen hun expertise van de credit management sector, én natuurlijk om te horen hoe…

Eén klant, verschillende belangen? Succesvol credit management in een verkoopgerichte omgeving

22 november 2018

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Op 15 november is het rapport ‘Eén klant, verschillende belangen? Succesvol credit management in een verkoopgerichte omgeving’ gepubliceerd door Atradius. Het rapport benadrukt de relatie tussen sales en creditmanagement. Zij…