Wilhelminakade 151, 3072 AP, Rotterdam -

Tel. 088-1168300

 

Wie is Cannock

In 1991 stond Cannock aan de wieg van het vak credit management in Nederland, gemotiveerd om het anders aan te pakken dan de traditionele partijen. Wij geloven dat we het verschil maken door ons goed in te leven in de klantbehoefte.

Vanaf een zolderkamer in Honselersdijk begonnen we met onze werkzaamheden. Inmiddels heeft Cannock meer dan 350 medewerkers, verdeeld over kantoren in Rotterdam en Brouwershaven.

Ons vakgebied, credit management, is altijd in beweging en wij vinden het belangrijk om steeds voorop te blijven lopen. Met kennis, data, intelligentie en inlevingsvermogen is het mogelijk om ons volledig te verplaatsen in opdrachtgevers én in de beleving van hun klanten. Cannock helpt mensen, bedrijven en instellingen met betalingsoplossingen die bijdragen aan het structureel voorkomen van achterstanden.

 

Van credit management naar credit experience

De komende jaren maken we samen met onze opdrachtgevers de stap van credit management naar credit experience. We benutten ieder contactmoment in het betaalproces om de relatie met klanten te versterken. Dat valt of staat met inlevingsvermogen. We voelen feilloos de behoeftes aan van onze opdrachtgevers en hun klanten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen bereiken we veel resultaat. Tijdens het gehele betaalproces hebben we oprechte aandacht voor de klanten van onze klanten. Dat maakt ons niet zomaar een partner in betalingsoplossingen, maar een verlengstuk van de organisatie.

Meer informatie over Cannock vindt je op hun website: https://www.cannock.nl/

Gekoppelde Thema's

Aanbieders van financiële oplossingen zoals factoring, opkopen van facturen en kredietverzekeringen / broker.

Leden welke detachering, BPO, consultancy en trainingen aanbieden, op gebied van risico & credit management.

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

VCMB Blog met Frans Cox van Cannock

25 juni 2022

In  deze terugkerende blog bieden wij een betrokken VCMB-lid het podium om te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe zij kijken naar ontwikkelingen binnen hun expertise van de credit management sector, én natuurlijk om te horen hoe…

VCMB verwelkomt Cannock als nieuw lid

19 mei 2022

Wie is Cannock In 1991 stond Cannock aan de wieg van het vak credit management in Nederland, gemotiveerd om het anders aan te pakken dan de traditionele partijen. Wij geloven dat we het verschil maken door ons goed in te…