Kennemerplein 6-14. 2011 MJ Haarlem - Tel. 023-7526900

Credit management is bij Certin een commerciële activiteit. Voor organisaties die klantloyaliteit nastreven is pro-actief klantcontact een belangrijk onderdeel van de strategie. Met een klantgedreven en resultaatgerichte aanpak faciliteert Certin dit persoonlijk contactmoment en wordt betaalgedrag structureel verbeterd. Zo levert Certin wezenlijke meerwaarde binnen het collectieproces van haar opdrachtgevers en zorgt commercieel creditmanagement voor omzetgroei in de toekomst.

Certin verbetert structureel het betaalgedrag van klanten en specialiseert zich in op maat gemaakte pre-incassodiensten.
Persoonlijk contact met de debiteur en focus op klantbehoud staan voorop. Door snel en effectief contact te zoeken via het juiste kanaal op het juiste moment, voorkomen we in veel gevallen een kostbaar incassotraject. Optimaal credit management is van essentieel belang, de debiteur van vandaag is immers de betalende klant van morgen. Certin vereenvoudigt en versnelt het collectieproces van haar opdrachtgevers en maakt deze winstgevender. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen binnen dit traject? U kunt zich door ons laten terugbellen voor een kennismaking.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

Certin stelt Robin Bartels aan als Commercieel Directeur

15 september 2020

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Per 14 september treedt Robin Bartels aan als Commercieel Directeur bij Certin. Hij voegt daarmee een mooi nieuw hoofdstuk toe aan zijn toch al lange carrière bij Certin.…