Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Certin credit management

Credit management is bij Certin een commerciële activiteit. Voor organisaties die klantloyaliteit nastreven is pro-actief klantcontact een belangrijk onderdeel van de strategie. Met een klantgedreven en resultaatgerichte aanpak faciliteert Certin dit persoonlijk contactmoment en wordt betaalgedrag structureel verbeterd. Zo levert Certin wezenlijke meerwaarde binnen het collectieproces van haar opdrachtgevers en zorgt commercieel creditmanagement voor omzetgroei in de toekomst.

Certin verbetert structureel het betaalgedrag van klanten en specialiseert zich in op maat gemaakte pre-incassodiensten.
Persoonlijk contact met de debiteur en focus op klantbehoud staan voorop. Door snel en effectief contact te zoeken via het juiste kanaal op het juiste moment, voorkomen we in veel gevallen een kostbaar incassotraject. Optimaal credit management is van essentieel belang, de debiteur van vandaag is immers de betalende klant van morgen. Certin vereenvoudigt en versnelt het collectieproces van haar opdrachtgevers en maakt deze winstgevender. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen binnen dit traject? U kunt zich door ons laten terugbellen voor een kennismaking.


http://www.certin.nl/
info@certin.nl

Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Tel. 023-7526900

Gepubliceerden kennisartikelen

Klantgericht incasseren doe je zo!

Klantgericht incasseren doe je zo!

Betalen met een glimlach…. Klantgericht incasseren doe je zo! Zorg voor goede data en kies voor het juiste kanaal. Wanneer iemand zich online hee...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...