Wilhelminakade 159, 3072 AP Rotterdam.

Tel: 010-4145444

coeo is een technologie-gedreven, klantgerichte (Europese) marktleider in credit management. Als onderdeel van een Europese groep met eigen kantoren in 7 landen, werken wij vanuit Nederland en België met 120 IT- en incassospecialisten.

Als de speedboot van de creditmanagementsector combineren we bij coeo de capaciteit en expertise van een onderneming met de flexibiliteit van een middelgroot bedrijf en de spirit van een FinTech-startup. De focus van onze acties ligt echter altijd op het vinden van de best mogelijke oplossing. Dat wil zeggen, de klant snel maar vriendelijk naar de afhandeling van zijn vordering brengen. Dit kan in elk geval heel individueel zijn, maar we slagen erin door AI-ondersteunde processen te gebruiken die precies aansluiten bij de expertise van onze medewerkers in klantenservice.

Digital first
Door gebruik te maken van slimme ICT- en marketingtechnieken kunnen wij elke klant op zijn of haar eigen unieke manier en op het juiste moment benaderen. Dankzij coeo’s zelfontwikkelde incassosoftware en de daaraan verbonden database kunnen wij ons flexibel aanpassen aan nieuwe technologieën, marktomstandigheden en het servicen van nieuwe marktsegmenten.

Customer focused

Onze visie is dat - hoewel het enerzijds de menselijke intuïtie vervangt - technologie ons anderzijds in staat stelt om uw klanten empathischer te benaderen. We kunnen hierdoor nauwkeurig afgestemde strategieën ontwikkelen die het mogelijk maken accuraat actie te ondernemen en gericht te communiceren met individuele klanten.

voor meer informatie ga naar www.coeo-incasso.nl

Gekoppelde Thema's

Gepubliceerden kennisartikelen

VCMB verwelkomt FIQAS als nieuw lid

8 april 2024

FIQAS Binnen FIQAS werken we al zo’n 35 jaar met hersens en hart voor onze klanten, die we met ons moderne softwareplatform Abillity® ondersteunen in hun order to cash-proces. Dit doen we met ongeveer 60 enthousiaste professionals vanuit ons ruime en…

VCMB verwelkomt DBI Professionals als nieuw lid

13 maart 2024

DBI Professionals DBI Professionals voor finance en credit­management professionals Wij zijn DBI Professionals, dé partner voor het tijdelijk inhuren van finance en creditmanagement professionals. Wij leiden onze professionals op door middel van een traineeship met toffe opdrachtgevers. Onze recruiters weten…