Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Coface

Coface is een expert in handelsrisico’s en als wereldleider op het gebied van kredietverzekering dragen wij bij aan de continuïteit en duurzame groei van bedrijven wereldwijd. Wij helpen onze klanten – ongeacht hun bedrijfsactiviteit, omvang, of land – te groeien in hun eigen land en in de landen waarmee ze zaken doen.

Onze kredietverzekeringsproducten bieden ondernemers bescherming tegen het risico van niet-betaling van hun klanten, waardoor zij zaken kunnen doen in een veilig handelsklimaat.

Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met gedetailleerde en uitgebreide analyses van landen-, sector- en kredietrisico’s. Zo kunnen wij bedrijven in elke fase van hun bedrijfsontwikkeling ondersteunen bij het anticiperen, het beoordelen en het veiligstellen van hun risico’s en het nemen van de juiste beslissingen in het beheer van hun debiteurenvorderingen.

De kracht van de Groep Coface is gebaseerd op bijna 70 jaar ervaring, 4.400 deskundige medewerkers en een groot internationaal netwerk (99 landen) om onze diensten daar aan te bieden waar onze klanten zijn.

Bekijk hier meer over Coface : Coface bedrijfsfilm


http://www.coface.nl/
info-netherlands@coface.com

Stadionstraat 20
4815 NG Breda
Tel: 076-5737171

Gepubliceerden kennisartikelen

Landenrisico barometer 1e kwartaal 2016

Landenrisico barometer 1e kwartaal 2016

Sluggish growth, absence of inflationary pressures, ever more expansionary monetary policies and increased volatility in financial markets; these are ...

© 2019 VCMB Maatwerk software door Way2Web

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...