Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Collenda ESA B.V.

COLLENDA NIEUWE NAAM EUROSYSTEMS EN CWIZE

Collenda is een nieuwe naam, maar een vertrouwde leverancier van credit management en incasso-software aan meer dan 700 banken, bedrijven en incassobureaus in heel Europa. Collenda brengt het talent en de expertise van ABIT GmbH in Duitsland en EuroSystems BV in Nederland samen onder één naam.

Onze applicaties helpen bij het automatiseren van de volledige krediet-levenscyclus vanaf de eerste toepassing tot en met de uiteindelijke betaling.

Onze applicaties helpen bij het automatiseren van de volledige krediet-levenscyclus, van de eerste toepassing tot de uiteindelijke betaling, met versies die geoptimaliseerd zijn voor banken, commerciële bedrijven die krediet verlenen en de agentschappen die hen van dienst zijn. Slimme workflows en gebruiksvriendelijke selfserviceapps zorgen voor een efficiënte en eerlijke afhandeling van elk krediet, waardoor u verzekerd bent van goede resultaten voor uw kredietportefeuille en uw klanten.

De software en diensten van Collenda zijn gebaseerd op de expertise op het gebied van credit management van onze advies- en ondersteuningsteams en de ervaring van onze technische operationele medewerkers. Onze serviceactiviteiten zijn ISAE 3402 Type II gecertificeerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat onze clouddiensten voldoen aan de beste industriële standaarden voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Met onze cloudtechnologie en machine learning zijn wij toonaangevend in de digitalisering van credit management. Wij zijn Collenda.


http://www.collenda.com
verkoopadvies@collenda.com

Newtonbaan 1
3439 NK Nieuwegein
Tel. 030-6084422

Gepubliceerden kennisartikelen

Collenda verwerft S4Dunning

Collenda verwerft S4Dunning

Collenda, de toonaangevende leverancier van credit en collections management software oplossingen, heeft S4Dunning overgenomen. S4Dunning is een snelg...

Digitale pen in Credit Navigator

Digitale pen in Credit Navigator

Samenwerking met Objectif Lune EuroSystems biedt vanaf heden de softwareoplossing op basis van de Anoto digitale pen van Objectif Lune in Credit Navi...

1 2 3
© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...