Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Concredis B.V.

Concredis is de credit management specialist die er voor zorgt dat bedrijven hun omzet sneller betaald krijgen. Hierdoor kunnen onze klanten sneller investeren, minder afschrijven en hebben een lagere voorziening, rentelasten en beheerskosten.
Dit doen we door het leveren van goede interim debiteurenbeheerders, die op een commerciële en assertieve manier uw facturen tijdig, professioneel en klantgericht incasseren. Onze consultants adviseren op welke wijze het order-to-cash proces zo optimaal mogelijk kan worden ingericht, zodat de cash flow verbetert en de financiële risico’s verminderen.

Daarnaast werft en selecteert Concredis medewerkers voor de permanente invulling van credit management vacatures en trainen en leiden wij de medewerkers van onze opdrachtgevers op, zodat zij succesvoller in hun werk zijn. Door onze trainingen hebben wij al vele debiteurenafdelingen effectiever laten (samen) werken en zijn de prestaties sterk verbeterd.
Met Concredis bereikt u uw credit management doelstellingen!


http://www.concredis.nl
info@concredis.nl

Zonnebaan 9-21
3542 EA Utrecht
Tel. 085-0292127

Gepubliceerden kennisartikelen

Financiële stromen in goede banen

Financiële stromen in goede banen

Facturen die op tijd betaald worden. Een gezonde cashflow. Lagere afschrijvingen. Een efficiënt credit management betekent meer financiële armslag vo...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...