Zonnebaan 11,  3542 EA Utrecht Tel. 085-0292127

Concredis is de credit management specialist die er voor zorgt dat bedrijven hun omzet sneller betaald krijgen. Hierdoor kunnen onze klanten sneller investeren, minder afschrijven en hebben een lagere voorziening, rentelasten en beheerskosten.
Dit doen we door het leveren van goede interim debiteurenbeheerders, die op een commerciële en assertieve manier uw facturen tijdig, professioneel en klantgericht incasseren. Onze consultants adviseren op welke wijze het order-to-cash proces zo optimaal mogelijk kan worden ingericht, zodat de cash flow verbetert en de financiële risico’s verminderen.

Daarnaast werft en selecteert Concredis medewerkers voor de permanente invulling van credit management vacatures en trainen en leiden wij de medewerkers van onze opdrachtgevers op, zodat zij succesvoller in hun werk zijn. Door onze trainingen hebben wij al vele debiteurenafdelingen effectiever laten (samen) werken en zijn de prestaties sterk verbeterd.
Met Concredis bereikt u uw credit management doelstellingen!

Voor vacatures binnen Concredis ga naar https://www.concredis.nl/werken-als-credit-professional/

Gekoppelde Thema's

Aanbieders van financiële oplossingen zoals factoring, opkopen van facturen en kredietverzekeringen / broker.

Leden welke detachering, BPO, consultancy en trainingen aanbieden, op gebied van risico & credit management.

Gepubliceerden kennisartikelen

VCMB Blog met Marcel van Wijk van Concredis

13 april 2022

In  deze terugkerende blog bieden wij een betrokken VCMB-lid het podium om te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe zij kijken naar ontwikkelingen binnen hun expertise van de credit management sector, én natuurlijk om te horen hoe…

We hebben een duidelijk merkbare verbetering van de resultaten

21 december 2015

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Martin van Hemert van Ford Credit Netherlands over samenwerking met Concredis : “We hadden een duidelijk merkbare verbetering van de resultaten” Martin van Hemert is Operations Manager van…