Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Direct Pay

In uw bedrijfsvoering is het optimaliseren van uw cashflow en werkkapitaal van groot belang voor de continuïteit en groei van uw organisatie. Snelle en zekere betaling van uw facturen zijn van grote invloed hierop.

DirectPay is een full service credit management bureau. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé gespecialiseerde partner in het voorkomen van debiteurenrisico’s en het effectief, efficiënt en betrouwbaar innen van openstaande facturen.

Wij helpen u in uw gehele credit management proces of in delen ervan. Variërend van het inschatten van betalingsrisico’s ten behoeve van een veilige klantacceptatie tot en met professionele ondersteuning bij gerechtelijke incasso’s. Onze dienstverlening sluit altijd naadloos aan op uw processen, waardoor u snel een beter resultaat behaalt.

Wij geloven daarbij in vriendelijke, correcte en oplossingsgerichte communicatie met uw klanten. U houdt zicht en invloed op de communicatie met uw klanten. Zo krijgt uw klant precies de behandeling die zij gewend zijn.

Zodat ook ú verder kunt.


https://www.directpay.nl
service@directpay.nl

Direct Pay Services B.V.
Blaak 16
3011 TA Rotterdam

 

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...