Grote Marktstraat 49. 2511 BH  Den Haag - Tel. 070 440 40 00

Van informatie naar inzicht

Wij zijn wereldwijd de toonaangevende informatieleverancier voor het leveren van data en analytische instrumenten aan klanten in heel de wereld. Wij helpen ondernemingen om kredietrisico’s te beheersen, fraude te voorkomen, marketinginstrumenten gericht in te zetten en de besluitvorming te automatiseren.

In Nederland biedt Experian al ruim 25 jaar oplossingen voor kredietrisico- en fraudemanagement. Via onze online oplossingen krijgt u, afhankelijk van het doel waarvoor u de informatie wilt gebruiken, binnen seconden inzicht in het financiële gedrag van uw relatie of toekomstige klant.

Onze product specialisten en analisten adviseren u graag over onze credit management oplossingen en bij het ontwikkelen van uw eigen scoringsmodellen.

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van data en analytics, schrijf u dan in voor onze lokale Experian nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief krijgt u maandelijks inzichten over de Nederlandse & Europese kredietindustrie, en exclusieve toegang tot artikelen, rapporten, webinars, evenementen en meer!

Gekoppelde Thema's

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen.

Gepubliceerden kennisartikelen

Veronica Flyckt – Experian “Hoe je het vertrouwen van consumenten wint met outsourcing en orchestration”

29 augustus 2022

Steeds meer mensen doen hun aankopen online; in het eerste kwartaal van 2022 bedroegen de online bestedingen 8,2 miljard euro, 7% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Deze toename gaat echter gepaard met beveiligingsproblemen waarvan consumenten verwachten dat bedrijven ze…

VCMB Blog met Herman Peeters, Voorzitter VCMB en Principal Consultant bij Experian

22 december 2021

In deze terugkerende blog bieden wij een betrokken VCMB-lid het podium om te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe zij kijken naar ontwikkelingen binnen hun expertise van de credit management sector, én natuurlijk om te horen hoe hun…