Grote Marktstraat 49. 2511 BH  Den Haag - Tel. 070 440 40 00

Van informatie naar inzicht

Wij zijn wereldwijd de toonaangevende informatieleverancier voor het leveren van data en analytische instrumenten aan klanten in heel de wereld. Wij helpen ondernemingen om kredietrisico’s te beheersen, fraude te voorkomen, marketinginstrumenten gericht in te zetten en de besluitvorming te automatiseren.

In Nederland biedt Experian al ruim 25 jaar oplossingen voor kredietrisico- en fraudemanagement. Via onze online oplossingen krijgt u, afhankelijk van het doel waarvoor u de informatie wilt gebruiken, binnen seconden inzicht in het financiële gedrag van uw relatie of toekomstige klant.

Onze product specialisten en analisten adviseren u graag over onze credit management oplossingen en bij het ontwikkelen van uw eigen scoringsmodellen.

Als u op de hoogte wilt blijven van de laatste trends op het gebied van data en analytics, schrijf u dan in voor onze lokale Experian nieuwsbrief. Met onze nieuwsbrief krijgt u maandelijks inzichten over de Nederlandse & Europese kredietindustrie, en exclusieve toegang tot artikelen, rapporten, webinars, evenementen en meer!

Play Video

Gekoppelde Thema's

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen.

Gepubliceerden kennisartikelen

Veronica Flyckt van Experian: Bedrijven maken steeds meer gebruik van Open Banking

12 april 2023

Van transactiedata naar waardevolle klantinzichten: de rol van Open Banking Open Banking wordt wereldwijd steeds populairder en één van de belangrijkste redenen hiervoor is dat consumenten steeds meer bereid zijn om hun data te delen. Ze willen echter wel de…

VCMB Eindejaarsblog met Herman Peeters, Voorzitter VCMB en Principal Consultant bij Experian

21 december 2022

In deze eindejaarsblog een bijdrage van Herman Peeters Voorzitter VCMB en Principal Consultant bij Experian  Op reis naar het nieuwe jaar Vorig jaar rond deze tijd heb ik ook een VCMB-eindejaar blog geschreven die begon met: “Vrolijk word ik er…