Grote Marktstraat 49. 2511 BH  Den Haag - Tel. 070-4404439

Van informatie naar inzicht

Wij zijn wereldwijd de toonaangevende informatieleverancier voor het leveren van data en analytische instrumenten aan klanten in heel de wereld. Wij helpen ondernemingen om kredietrisico’s te beheersen, fraude te voorkomen, marketinginstrumenten gericht in te zetten en de besluitvorming te automatiseren.

In Nederland biedt Experian al ruim 25 jaar oplossingen voor kredietrisico- en fraudemanagement. Via onze online oplossingen krijgt u, afhankelijk van het doel waarvoor u de informatie wilt gebruiken, binnen seconden inzicht in het financiële gedrag van uw relatie of toekomstige klant.

Onze product specialisten en analisten adviseren u graag over onze credit management oplossingen en bij het ontwikkelen van uw eigen scoringsmodellen.

Gekoppelde Thema's

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen.

Gepubliceerden kennisartikelen

VCMB Blog met Herman Peeters, Voorzitter VCMB en Principal Consultant bij Experian

22 december 2021

In deze terugkerende blog bieden wij een betrokken VCMB-lid het podium om te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe zij kijken naar ontwikkelingen binnen hun expertise van de credit management sector, én natuurlijk om te horen hoe hun…

Bent u een kredietrisicoprofessional? meld je dan aan voor het SimRisk 2021 evenement

19 Juli 2021

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Experian organiseert samen met diverse credit management teams vanuit EMEA en Nederland een reeks aan evenementen waarbij teams het tegen elkaar op nemen dus een zeer mooie gelegenheid…