‘s-Gravendijkwal 134. 3015 CC Rotterdam - Tel. 088-2092444

Incasso met eigen aanpak: Flanderijn
Het incassobureau dat denkt in mogelijkheden: dat is Flanderijn. Achter iedere schuld schuilt een verhaal. En wij begrijpen dit als geen ander. Daarom kiezen we voor een oplossingsgerichte methode. Dat zorgt voor betere inningsresultaten. De Flanderijn aanpak: benut de voordelen.

Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders is de partner die u helpt bij het innen van betalingen. Onze manier van werken is daarbij doortastend, snel en met respect voor uw relatie.

Wilt u minder vaak lastig inbare vorderingen? Wij helpen u erbij. Bovendien leren wij u hoe u klanten sneller laat betalen en op welke manier u wanbetalers herkent en kunt weren. Boek merkbare vooruitgang met advies van Flanderijn.

De gerechtsdeurwaarder met advies
Mocht het minnelijke incassotraject door wat voor reden dan ook niet slagen, weet dan dat Flanderijn ook een gerechtsdeurwaarder is. We maken het verschil in het gehele traject.

Gerechtsdeurwaarders en incasso: kom er vandaag nog achter hoe wij op ieder niveau het verschil maken.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

Michel van Leeuwen: Dit incassobureau is het eigen schuld, dikke bult-denken ver voorbij: ‘We helpen je juist graag’

29 september 2021

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Ze zien zichzelf graag als de voorvechters van ‘sociaal incasseren’ en krijgen zelfs een dikke plus van de schuldenaren waar ze over de vloer komen. Bij incasso- en…

Interview Michel van Leeuwen – Flanderijn “De klap door de coronacrisis komt nog: wees voorbereid”

30 november 2020

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email “Vooral zaak om te kijken hoe we daar samen uit kunnen komen, als schuldeisers en schuldenaren.” Michel van Leeuwen, directeur Flanderijn. ‘Impact van corona op Nederlandse economie minder…