Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Focum

Focum is één van de marktleiders op het gebied van data- en risicomanagement. Wij combineren klantinformatie en data-intelligentie om krediet- en betalingsrisico’s voor bedrijven te minimaliseren. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij een zo hoog mogelijk acceptatiepercentage en een zo laag mogelijk risico voor onze klanten.

Alle diensten van Focum zijn gebaseerd op data en intelligentie. Door de juiste analyses hierop uit te voeren zijn we in staat betalingsrisico’s voor bedrijven in te schatten en te vermijden. Bedrijven kunnen bij Focum klanten realtime toetsen op diverse persoons- en kredietwaardigheidskenmerken. Zo heb je voldoende informatie voor optimale klantacceptatie.

Tevens ondersteunt Focum bedrijven bij het innen van onbetaalde facturen. Dit betekent voor bedrijven een hoger rendement op vorderingen en lagere administratieve lasten.


http://www.focum.nl
info@focum.nl

Van Asch van Wijckstraat 55-F
3811 LP Amersfoort
Tel. 088-7306500

Gepubliceerden kennisartikelen

De 3 data trends voor online retailers

De 3 data trends voor online retailers

Big data, contextual shopping, realtime analytics: de wereld van de e-commerce verandert ontzettend snel. Gebruik van data is daarbij essentieel en wo...

De zin en onzin van het benchmarken

De zin en onzin van het benchmarken

Een veelgehoorde kreet in creditmanagementland is ‘benchmarken’. Benchmarken behoort tot de standaard taken van iedere zichzelf respecterende creditma...

1 2 3
© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...