Van Asch van Wijckstraat 55-F. 3811 LP Amersfoort Tel. 088-7306500

Focum is één van de marktleiders op het gebied van data- en risicomanagement. Wij combineren klantinformatie en data-intelligentie om krediet- en betalingsrisico’s voor bedrijven te minimaliseren. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij een zo hoog mogelijk acceptatiepercentage en een zo laag mogelijk risico voor onze klanten.

Alle diensten van Focum zijn gebaseerd op data en intelligentie. Door de juiste analyses hierop uit te voeren zijn we in staat betalingsrisico’s voor bedrijven in te schatten en te vermijden. Bedrijven kunnen bij Focum klanten realtime toetsen op diverse persoons- en kredietwaardigheidskenmerken. Zo heb je voldoende informatie voor optimale klantacceptatie.

Tevens ondersteunt Focum bedrijven bij het innen van onbetaalde facturen. Dit betekent voor bedrijven een hoger rendement op vorderingen en lagere administratieve lasten.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen.

Gepubliceerden kennisartikelen

Wat onderscheidt de echt goede webshops van de rest?

8 augustus 2016

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Succesvolle webshops weten precies wat hun klant wil. Ook uw webshop heeft de juiste kaarten in handen om succesvol te zijn: uw eigen klantdata. Dit is hét middel…

De 3 data trends voor online retailers

8 augustus 2016

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Big data, contextual shopping, realtime analytics: de wereld van de e-commerce verandert ontzettend snel. Gebruik van data is daarbij essentieel en wordt dit jaar nóg belangrijker. En dat…