Noorderpoort 19. 5916 PJ Venlo - Tel. 088-0322100

Als schuldeiser of rechthebbende heeft u behoefte aan een partij die het maximale uit iedere opdracht weet te halen. Ons enthousiaste team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten voorziet in die behoefte. Hafkamp incasseert met respect voor uw klant maar verliest daarbij nimmer uw financiële belangen uit het oog.

Gespecialiseerde klant-teams verrichten vanuit onze vestigingen (Amsterdam, Bergen op Zoom, Roermond en Venlo) incassowerkzaamheden voor (semi-)overheid, zorginstellingen, professionele verhuurders, kredietverstrekkers en nutsbedrijven. Uiteraard behartigen wij ook de belangen van tal van MKB-bedrijven.

Wij investeren in langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en bieden daarom maximale transparantie gedurende het gehele incassotraject. Onze MKB-incassotrajecten kenmerken zich door duidelijkheid vooraf over zowel de procedure als het eventuele kostenrisico.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders fuseert en neemt over

20 april 2022

Overname Wouters Gerechtsdeurwaarder & incasso’s Met trots kunnen wij mededelen dat wij onlangs het kantoor Wouters Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s in Dordrecht hebben overgenomen. Het kantoor zal als zelfstandig opererend kantoor deel uitmaken van de Hafkamp Groep B.V. Wouters Gerechtsdeurwaarder &…

Hafkamp Groenewegen behaalt SRCM-certificering

23 april 2021

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Met trots kunnen wij mededelen dat onze organisatie als 3e kantoor in Nederland SRCM-gecertificeerd is. Na meerdere audits heeft ons kantoor een positief advies gekregen van de auditor…