Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Hafkamp Gerechtsdeurwaarders B.V.

Als schuldeiser of rechthebbende heeft u behoefte aan een partij die het maximale uit iedere opdracht weet te halen. Ons enthousiaste team van gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten voorziet in die behoefte. Hafkamp incasseert met respect voor uw klant maar verliest daarbij nimmer uw financiële belangen uit het oog.

Gespecialiseerde klant-teams verrichten vanuit onze vestigingen (Amsterdam, Bergen op Zoom, Roermond en Venlo) incassowerkzaamheden voor (semi-)overheid, zorginstellingen, professionele verhuurders, kredietverstrekkers en nutsbedrijven. Uiteraard behartigen wij ook de belangen van tal van MKB-bedrijven.

Wij investeren in langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en bieden daarom maximale transparantie gedurende het gehele incassotraject. Onze MKB-incassotrajecten kenmerken zich door duidelijkheid vooraf over zowel de procedure als het eventuele kostenrisico.


http://www.hafkamp.nl/
info@hafkamp.nl

Noorderpoort 19
5916 PJ Venlo
Tel. 088-0322100

Gepubliceerden kennisartikelen

Winnaar LVDG Ondernemersprijs 2014

Winnaar LVDG Ondernemersprijs 2014

  Hafkamp Gerechtsdeurwaarders, genomineerde namens MKB Venlo, heeft de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2014 gewonnen. De prijs werd...

Schuldenaarstarieven 2015

Schuldenaarstarieven 2015

De wetgever heeft in het Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders (Btag) vastgelegd welke bedragen maximaal in rekening worden gebracht ...

1 2
© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...