Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Invers

Invers is de toonaangevende PSD2 data aggregator in de Benelux. Op basis van onze PSD2 vergunning kunnen wij voor onze partners ruwe banktransacties ophalen, tot 95% automatisch herkennen en ook verrijken. Vervolgens kunnen wij uitgebreide financiële analyses aan onze partners leveren.

Sinds 1994 ontwikkelt Invers software. Deze jarenlange ervaring nemen wij mee bij de ontwikkeling van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande services. Wij anticiperen steeds weer op de laatste veranderingen in de financiële markt. Op deze manier bieden wij onze partners innovatieve oplossingen om inzicht te krijgen in de liquiditeit, solvabiliteit, vrij besteedbaar inkomen enzovoorts van hun klanten.

De financiële wereld verandert razendsnel door digitalisering en wetgeving, waardoor het ondoorzichtiger en moeilijker wordt om te begrijpen. Onze missie is om de financiële wereld inzichtelijk en begrijpelijk maken, zodat financieel gerelateerde vragen snel en eenvoudig beantwoord worden. Wij bieden slimme Fintech oplossingen aan diverse partners middels onze services, zodat zij financieel inzicht en gemak aan hun klanten kunnen aanbieden.

Onze services zijn overal terug te vinden, zijn alom bekend en hebben een hoge naamsbekendheid. Invers zelf is minder bekend en daar is bewust voor gekozen. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in Fintech oplossingen. Invers maakt de techniek die onder de motorkap van financiële diensten zit.

 


http://www.invers.nl
sales@invers.nl

Westeinde 3A
2275 AA Voorburg
Tel: 070-7200 940

Gepubliceerden kennisartikelen

VCMB verwelkomt Invers als nieuw lid

VCMB verwelkomt Invers als nieuw lid

Invers is de toonaangevende PSD2 data aggregator in de Benelux. Op basis van onze PSD2 vergunning kunnen wij voor onze partners ruwe banktransacties o...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...