Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Janssen & Janssen

Van contact naar contract en daarna volgens afspraak betaald worden voor geleverde producten of diensten. Zo hoort het te gaan – maar helaas is dit vaak niet de realiteit. Janssen & Janssen kan u ondersteunen in het gehele proces.

Janssen & Janssen helpt relaties al jarenlang. We zetten onze ervaring en kennis in om schulden te voorkomen. We zoeken naar het onderliggend probleem. Met onze moderne technologie en gedreven medewerkers kunnen we steeds beter voorspellen. Bij ons werken mensen die het oplossen van het probleem net zo belangrijk vinden als het innen van de schuld.

Wij geven lezingen en trainingen over het omgaan met geld. Wij adviseren bedrijven over de beste aanpak. Wij delen onze kennis en wij helpen zelf gezinnen met hun schulden. We benaderen onze klant-debiteuren met een zo’n groot mogelijk inlevend vermogen. We spreken en schrijven in begrijpelijke taal, we scheppen orde in de chaos. En weten we het niet? Dan werken we samen met partners die het wel weten. Om samen een oplossing te vinden. Zo doorbreken we de negatieve spiraal en buigen we de schuldpositie om naar perspectief. We voelen én nemen onze verantwoordelijkheid.

Janssen & Janssen. Voor een schuldenvrije maatschappij.


https://www.janssen-janssen.nl/
info@janssen-janssen.nl

 

Avignonlaan 9
5627 GA Eindhoven
Tel. 088 – 730 34 37

Gepubliceerden kennisartikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...