Avignonlaan 9. 5627 GA Eindhoven Tel. 088 – 730 34 37

Van contact naar contract en daarna volgens afspraak betaald worden voor geleverde producten of diensten. Zo hoort het te gaan – maar helaas is dit vaak niet de realiteit. Janssen & Janssen kan u ondersteunen in het gehele proces.

Janssen & Janssen helpt relaties al jarenlang. We zetten onze ervaring en kennis in om schulden te voorkomen. We zoeken naar het onderliggend probleem. Met onze moderne technologie en gedreven medewerkers kunnen we steeds beter voorspellen. Bij ons werken mensen die het oplossen van het probleem net zo belangrijk vinden als het innen van de schuld.

Wij geven lezingen en trainingen over het omgaan met geld. Wij adviseren bedrijven over de beste aanpak. Wij delen onze kennis en wij helpen zelf gezinnen met hun schulden. We benaderen onze klant-debiteuren met een zo’n groot mogelijk inlevend vermogen. We spreken en schrijven in begrijpelijke taal, we scheppen orde in de chaos. En weten we het niet? Dan werken we samen met partners die het wel weten. Om samen een oplossing te vinden. Zo doorbreken we de negatieve spiraal en buigen we de schuldpositie om naar perspectief. We voelen én nemen onze verantwoordelijkheid.

Janssen & Janssen. Voor een schuldenvrije maatschappij.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

Ondertussen in Den Haag…………..

7 december 2023

VCMB Blog met Wilbert van de Donk, Voorzitter Haagse Commissie en Directeur bij Janssen en Janssen Gerechtsdeurwaarders, Eén van de uitdagingen van het bestuur van het VCMB is om telkens een grote opkomst te genereren tijdens de Algemene Ledenvergadering. De…

VCMB Zomerblog met Antoon Donkers van Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders

24 juli 2023

In deze terugkerende blog bieden wij een betrokken VCMB-lid het podium om te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe zij kijken naar ontwikkelingen binnen hun expertise van de credit management sector, én natuurlijk om te horen hoe…