Westervoortsedijk 73. 6827 AV Arnhem - Tel: 088-5054700

MODINT Credit & Finance is een EU-onderneming op het gebied van creditmanagement en marktleider in de sector van mode en textiel binnen Europa. Wij bieden specifieke branche-toepassingen en integrale oplossingen aan o.b.v. een preventief concept.

Vanuit eigen kantoren in Nederland en Duitsland helpen wij klanten in 10 verschillende landen. België en Denemarken zijn ons 2e ‘thuisland’. Ons netwerk vertakt zich door de hele EU. Talen zijn voor ons geen probleem. Wij bellen iedereen met een duidelijke boodschap.

Wij zijn actief voor organisaties in fashion, sport, schoenen, beauty, textiel en home & living en hebben meer dan 600 klanten verspreid over o.a. Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Denemarken.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met een service en performancegericht creditmanagement concept bestaande uit: debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, factoring, credit checks, monitoring en mediation. Met onze focus op debiteurenbeheer en minnelijke incasso heeft u snel en safe geld ‘in de pocket’.

Gekoppelde Thema's

Leden actief in credit management software, risico- en handelsdata en scorecard modellen.

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

MODINT Credit & Finance nieuw lid bij VCMB

25 januari 2021

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email MODINT Credit & Finance is een EU-onderneming op het gebied van creditmanagement en marktleider in de sector van mode en textiel binnen Europa. Wij bieden specifieke branche-toepassingen en…