Computerweg 11-13. 3821 AA Amersfoort - Tel. 033-4538945

NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie. In onze werkwijze stellen we de mens centraal. Met respect voor alle partijen. Met oog voor de relatie tussen de schuldeiser en de schuldenaar en de balans tussen de belangen van beiden. Omdat incasso over mensen gaat.

De mens is de maat van alle dingen, is onze filosofie. Vanuit deze filosofie realiseren wij onze missie: uitblinken in incassodiensten, uniek door maatwerk.

De samenwerking met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Onze tarieven zijn duidelijk en transparant. Het (gewenste) incassoproces wordt zoveel mogelijk afgestemd op wensen van de klant en de aard van de portefeuille. Dit proces kan zelfs beginnen met het versturen van de factuur!

Naast onze specialisatie in het minnelijk incassotraject, bent u ook voor debiteurenbeheer, een juridisch advies, een gerechtelijke procedure of de begeleiding van het executietraject, bij ons aan het juiste adres.

Dat verstaan wij onder ‘maatwerk’.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

NDA Incasso: Professioneel debiteurenbeheer is een belangrijk onderdeel van je klantenrelatie.

23 november 2020

NDA Incasso:Professioneel debiteurenbeheer is eenbelangrijk onderdeel van je klantenrelatie. Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Professioneel debiteurenbeheer is belangrijk onderdeel klantrelatie. Gaandeweg de coronacrisis lijkt het of debiteurenbeheer in een winterslaap is gesukkeld. Veel…