Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

NDA Incasso

NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie. In onze werkwijze stellen we de mens centraal. Met respect voor alle partijen. Met oog voor de relatie tussen de schuldeiser en de schuldenaar en de balans tussen de belangen van beiden. Omdat incasso over mensen gaat.

De mens is de maat van alle dingen, is onze filosofie. Vanuit deze filosofie realiseren wij onze missie: uitblinken in incassodiensten, uniek door maatwerk.

De samenwerking met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Onze tarieven zijn duidelijk en transparant. Het (gewenste) incassoproces wordt zoveel mogelijk afgestemd op wensen van de klant en de aard van de portefeuille. Dit proces kan zelfs beginnen met het versturen van de factuur!

Naast onze specialisatie in het minnelijk incassotraject, bent u ook voor debiteurenbeheer, een juridisch advies, een gerechtelijke procedure of de begeleiding van het executietraject, bij ons aan het juiste adres.

Dat verstaan wij onder ‘maatwerk’.


http://www.nda-incasso.nl
info@nda-incasso.nl

Computerweg 11-13
3821 AA Amersfoort
Tel. 033-4538945

Gepubliceerden kennisartikelen

NDAkte

NDAkte

NDA Incasso helpt om tegen zo laag mogelijke kosten zo snel mogelijk schulden af te lossen. Met de NDAkte. Tussen de schuldeiser en zijn schuldenaar w...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...