Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Nexa Velo Advocaten

NexaVelo Advocaten levert hoogwaardige kwaliteit leveren tegen een eerlijke, marktconforme prijs. Om dat te bereiken verdiepen we ons grondig in de doelstelling van de klant. Bij het bepalen van een strategie betrekken we niet alleen de juridische middelen, maar hebben we ook oog voor andere oplossingen. Onze specialisten zitten bovenop het proces en de strategie. Snel schakelen, persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. Daar staan we voor.

Geeft u uw vordering uit handen, dan schrijven wij uw debiteur direct aan. Wij staan diverse cliënten bij, waarbij het gaat om ongecompliceerde incasso’s tot complexe juridische handelsconflicten. Wij voeren hierbij een strak en eindig traject en combineren een praktische aanpak met juridisch vernuft. State-of-the-art software ondersteunt de processen en geeft onze cliënten 100% inzicht en transparantie in het proces.

Het gaat om de juiste inzet van de beschikbare middelen op het juiste moment. Wij geven u graag advies over de stappen die u kunt nemen om het beste resultaat te bereiken.


http://www.nexavelo.nl/
info@nexavelo.nl

Maliesingel 16-B
3581 BD Utrecht
Tel. 030-6008383

Gepubliceerden kennisartikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...