Maliesingel 16-B. 3581 BD Utrecht - Tel. 030-6008383

NexaVelo Advocaten levert hoogwaardige kwaliteit leveren tegen een eerlijke, marktconforme prijs. Om dat te bereiken verdiepen we ons grondig in de doelstelling van de klant. Bij het bepalen van een strategie betrekken we niet alleen de juridische middelen, maar hebben we ook oog voor andere oplossingen. Onze specialisten zitten bovenop het proces en de strategie. Snel schakelen, persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. Daar staan we voor.

Geeft u uw vordering uit handen, dan schrijven wij uw debiteur direct aan. Wij staan diverse cliënten bij, waarbij het gaat om ongecompliceerde incasso’s tot complexe juridische handelsconflicten. Wij voeren hierbij een strak en eindig traject en combineren een praktische aanpak met juridisch vernuft. State-of-the-art software ondersteunt de processen en geeft onze cliënten 100% inzicht en transparantie in het proces.

Het gaat om de juiste inzet van de beschikbare middelen op het juiste moment. Wij geven u graag advies over de stappen die u kunt nemen om het beste resultaat te bereiken.

Gekoppelde Thema's

Aanbieder van (internationale) incasso diensten, deurwaarder oplossingen en advocatuur aanbieden. 

Gepubliceerden kennisartikelen

Persbericht: Advocatenkantoor NexaVelo breidt uit met 3 partners

3 mei 2021

Share on Linkedin Share on Twitter Share on Facebook Share on Email Bij NexaVelo Advocaten treden drie partners toe als aandeelhouder. Het ambitieuze kantoor in Utrecht richt zich op het grootzakelijk MKB en is sterk aanwezig in vastgoed, retail, finance, industrie en…