Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

ONGUARD

Onguard is de afgelopen ruim 20 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order to cash. Ons geïntegreerde platform zorgt ervoor dat alle processen in de order to cash keten optimaal op elkaar zijn aangesloten en kritische data gedeeld kan worden.

Intelligente tools die naadloos op elkaar zijn aangesloten en samen overzicht en controle in het betalingsproces bieden, en daarnaast bijdragen aan een duurzame klantrelatie.

Gebruikers in meer dan 50 landen wereldwijd zetten het Onguard platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order to cash en credit management.

Intelligente tools die naadloos op elkaar aansluiten en samen overzicht en controle in het betalingsproces bieden, en daarnaast bijdragen aan een duurzame klantrelatie.


http://www.onguard.com
contact@onguard.com

Onguard Headquarters
Karspeldreef 8
1101 CJ  Amsterdam
Tel.  088-256 66 66

Onguard Zaltbommel

Oude Boscheweg 13
5301 LA Zaltbommel
Tel. 0418-576030

 

Gepubliceerden kennisartikelen

5 tips voor uw credit management team

5 tips voor uw credit management team

Today’s working environments are busy places and it’s not unusual to feel like you have too much to do and not enough time. This is certainly true in ...

Tips voor een betere gap analysis

Tips voor een betere gap analysis

Meet de performance van jouw credit management Hoe meet je de performance van credit management binnen jouw organisatie? Van de verschillende methode...

1 2 3 4 5 6
© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...